Kell egy cseppnyi piros! 
Hisz olyan zord, szürke és hosszú a tél. Ha ruhánkban is vidámkodunk, könnyebben indulunk neki a fáradt-sápadt napoknak. Nézzünk körül a csecsebecséink közt! Minden öltözékünkhöz párosítsunk valami szokatlant, virágokat (akkor is, ha tél van), rávasalós matricát, kitűzőt – és a kockás ing és kötött szoknya párosa már nem is olyan unalmas. Néha az is elég, ha a hideg kicsípi a szép fehér porcelánbőrünket. Télen mindig legyen rajtunk valami piros. Szórakoztató pironkodást!

01_52.jpg
Divatanyagunkat az Öreg-Duna mellett fotóztuk, ahol kora reggeli fagy gondoskodott modellünk pironkodásáról. A kabát vonzereje pedig a meleg színpaletta pipacsos pirosa! Minden női ruhatárban ott a helye, és mindenki a hozzá illő árnyalatot válassza! (Kabát: Hugo Boss. Fejék: Koka)

03_52.jpg
Két karakteres ruházati kiegészítő, melyekkel felturbózhatjuk téli ruhatárunkat. A vesszőfonatos, steppelt bőrtáska a nomád nyarat menti át a télbe. A glitteres tömbsarkakkal parádézó zoknicsizma pedig szintén a szezon újdonsága. (Miu-Miu) 

02_54.jpg
A skótkockás ruha harsány színeivel és ballonszoknyás megoldásával biztos kiemelkedést jelent a homogén tömegből. Igazi ünnepváró! (Ruha: Tommy Hilfiger)

05_36.jpg
Kabátruha rövid ujjal: Ruha, de a kabátra hajaz. Igazi téli viselet. A képen vastag bordázatú, kordbársony kabátruha vörhenyes színű selyemsállal. Fejdísznek népies ihletésű minipárta burgundi, arany, lilás színekkel. (Ruha: Hugo Boss. Selyemsál: indiai üzlet) 

 

04_43.jpg
Merész, mégis működőképes páros a kockás flaneling a kötött, ferdén csíkos szoknyával. A szoknya titka a vonalak és a háttér kontraszthatása. (Ing: Mango. Szoknya: Tommy Hilfiger)

06_28.jpg
Fejdíszek Régen a nő státuszát jelezték. Kis Kósa Annamária divattervező a magyar népi kultúrából inspirálódott a készítésük során. A fejdíszeket és pártákat régen a státuszukból kifolyólag viselték a nők. Ő még hajadon, de neki már bekötötték a fejét: elég volt ránézni a pártára, már tudták, kit hova soroljanak. A hajdísz nem csupán dísz volt, a nők beazonosítását is szolgálta. Mára a hajpántok elveszítették eme jellegüket – ma csupán szépek. Annamária a leggyakrabban selyemvirágokkal dolgozik és gyöngyökkel, kövekkel, de akár száraz növényekkel, tollakkal is. (www.kokafashion.com)

Új Nő produkció • Fotó: Dömötör Ede • Modell: Nagy Vivi (Solymoskarcsa) • Helyszín: Bodak

web-bannerek-hirlevel-01_5.jpg