FIZESSE ELŐ AZ ÚJ NŐT!

KEDVENC MAGAZINJA MINDEN HÓNAPBAN HÁZHOZ JÖN!

Aki új előfizetőt hoz, az szintén bekerül a sorsolásba! Ezentúl 76 oldalon jelenünk meg, még szebb köntösben. Előfizetőink +8 oldalt kapnak ugyanazért az árért, emellett részt vesznek AJÁNDÉKESŐNK sorsolásában. 

tojasos-tulipanos-zax-csokitojas.jpg
1x ZAX egyedileg, kézzel készült Óriás Húsvéti tojás (magassága 22 cm, súlya 350 g, alapanyaga a francia Valrhona 68%-os étcsokoládéja). Valóban egyedi termék – minden darab külön design-al készül a műhelyben. Értéke 35 euró. (zaxchoco.com) 

Vagány, merész és stílusos: ilyen is lehet egy csokoládé! Igazi szerelem és hivatás áll a ZAX csokoládék mögött, s a finomabbnál-finomabb termékek csakis válogatott alapanyagokból, 100%-ban kézzel készülnek. 

feller-adrienne.jpg
5x Feller Adrienne illóolajok

Feller Adrienne harminc éve fürkészi az illóolajok titkát. Képzéseire tőlünk is átjárnak a kozmetikusok és azok az anyukák, akik gyermekeik életét szeretnék illatosabbá tenni. Imádják Adriennt, aki mindenkit az illóolajok bűvkörébe von, aki csak szót vált vele.

Olvasson tovább: Jó illatúvá teszem a világot

kukkonia-elelmiszercsomag.jpg
2x Kukkónia élelmiszercsomag

A kisorsolt csomagokban finom húsok, tejtermékek, zöldség, gyümölcs, természetes lekvár és még sok egyéb finomság lapul.

husik.jpg
2x Istermeat finomságok

Az Istermeat üzeme régóta összeforrt a minőségi hústermékek nevével. Különleges módszerekkel dolgoznak azon, hogy a régi hagyományokat mai formába öntsék, s ezáltal igazán helyi, egyedi ízeket juttassanak el vevőikhez!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 15,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk

Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

hatlap-feher-vagott_0.jpg
hirlevel_web_banner_2_164.jpg

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies