Divatunkat mesés környezetbe álmodtuk, ahol erdei tündérek kóborolnak, és még egy mesebeli pásztorlegénnyel is összefuthatunk a medvehagymaszőnyegen.

A cifraszűr lehetett hímzett vagy rátétes motívumú, régen híres szűrszabók voltak Debrecen környékén.

683-1024_1.jpg

Az angol trencskó, vagyis a katonás ballonkabát bármikor jól jöhet, hisz szeszélyes a tavasz! Klasszikusan bézsben, sötét gombokkal az igazi! (Burberry)

medv_2.jpg

A csinos szandál magas sarkon jár, elöl fűzött része díszesen perforált. (Humanic)

medv_3.jpg

Az elegáns és a szabadidős stílus keveréke a hamvas rózsaszínű pólóruha. (Lacoste) A magyar népmesékből „idepottyant” legény míves cifraszűrt visel. Ez a ruhadarab a nagyállattartó, ló-, marhapásztorok sajátja. Rangot jelentett annak, aki tulajdonolta, merthogy igencsak értékes darabnak számított. Egy életben csak egy szűrre futotta, azt örökölte az utód, mint vagyontárgyat. A képen látható szűr Erdélyben készült, hivatásos szűcs varrta (ezer eurót kóstál baráti áron). Az anyaga szűrposztó, régen a fekete is népszerű volt. Legényünk, Robi azt mondja: ma már nincs annyi fekete birka, hogy kiadná.

medv_5.jpg

Elő hát a tavaszi paletta színeivel! A kötött, rövidujjas pulóver lazacban pompázik, a selyemszoknya tarka virágkavalkádja bézs-lila-ciklámen-palackzöld hangulatú, a velúrcipő vörhenyes. (Pulóver: Mango, szoknya: Max Mara, cipő: Humanic)

medv_6.jpg

Ez a ruhaszabás már a 70-es évekből ismerős, és a mai napig nagyon népszerű. Nőiesen testkövető, derékban vágott, sálgallérral masnisan dekorált. Lágyan omló, sifon kelméből az igazi! (Red Valentino)

medv_7.jpg

Divatunk mesés környezetében erdei tündérekkel is összefuthatunk...

nevtelen_terv_7.png

 

Új Nő produkció • Fotó: Cséfalvay Á. András • Helyszín: A bősi parkerdő • Modell: Vanicsek Réka (Kisudvarnok)

Kapcsolódó írásunk: Finomország üzletében

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata