A szex, a testiség még mindig tabutémának számít. Ám rengeteg kérdés merül fel bennünk önmagunk és partnerünk megismerésével kapcsolatban. Nem vitatható az sem, hogy a szex két emberre tartozik, hiszen rendkívül intim. Az ember viszont alapvetően kíváncsi természetű. A szemünk elé tartjuk a kezünket, mégis mindent látni akarunk. 

Mi most kicsit levesszük a kezünket a szemünkről, és megmutatjuk, mi az, ami még jobban felpezsdíti az embert az ágyban! A romantikus zene és gyertyafény mellé még összegyűjtöttünk néhány tippet, hogy estéjük még forróbb legyen:

Szexi takarás 
Nem kell rögtön megszabadulni a ruháktól. Sokszor az eltakart testrészek hozzák igazán lázba a másik felet! Ez nem csak az előjátékra vonatkozik.

Meleg és hideg váltakozása
Hogy mit jelent ez? Jégkockát, pezsgőt, epret és tejszínhabos finomságokat. Klisészerű? Lehet, ám a meleg és hideg édességek váltakoztatása a testünkön különös vágyfokozó hatású!

Vegye át a vezetést a nő!
Legyen minden úgy, ahogy a nő szeretné. Ez nem azt jelenti, hogy parancsokat oszt, hanem hogy ez esetben ő a dominánsabb fél. 

web-bannerek-hirlevel-02_1.jpg

Szünet az orgazmus előtt, de csak egyszer!
Lassan a testtel! Lassítsunk egy picikét! Még mielőtt az élvezetek gyönyöréhez érkeznénk, fogjuk vissza magunkat. Csak egyszer, így még hatásosabb lesz a közelgő “vég”!

Hallgatni arany? Nem!
Először is: bátran mondjuk ki, mi az, amit ki szeretnénk próbálni az ágyban. Másodszorra pedig: engedjük szabadjára hangszálainkat!

Szexuális bújócska 
Egyszerű játék a házban, mely a bújócska alapelvén működik. Az egyik fél elbújik, a másik megtalálja, és ott történik meg az aktus. 

Szexdoboz 
Az éjjeliszekrényen legyen egy aprócska doboz, abban pedig aprócska cédulák, melyekre felkerülnek a vágyaink. Mi az, amit szívesen kipróbálna partnerével? A test zónákra való felosztása vagy netán segédeszközök? Ami eszünkbe jut, írjuk a cédulákra! Mindez egy jó játék alapjául is szolgálhat egy forró estén.

Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01_3.jpg