„Saját kezűleg” születik a csoda. Fiatal házigazdánk nemrégiben költözött be a házába. Minden passzentos, minden úgy lett kialakítva, ahogy vendéglátónknak tetszik.

Az előszobából nyílik egy kis kamra, a konyha jobbra a sarokban, egy térben a nappalival és az étkezősarokkal, az emeleten a privát szféra. A tér nem csupán az ünnepekre öltözik s.k. dekorációkba, már a berendezkedés is barkácsolással indult. A falak fehérek, mert ahhoz minden kiegészítő illik, az előszoba fekete-fehér kiosztású (csúszásgátló) csempéje pedig telitalálat. Aki ide belép, azonnal jókedvre derül.

igy-szuletik-a-csoda-kezdo.jpg

Lilla piros kockás ágyneművel várja a karácsonyt. A hálóban és az étkező falán megcsodálhatjuk az újabb s.k. leleményt: a gombos képhez nem volt szükség másra, mint sok érdekes gombra és ragasztópisztolyra. És persze: mérhetetlen kreativitásra és ügyességre, mert bizony nem mindenki tud bánni a pisztollyal (süt), s nem mindenki tudja ilyen jó érzékkel összeválogatni a gombokat.

haloszoba_2.jpg

A karácsonyi terítékhez Lilla összegyűjtött négy hosszú nyakú üveget, gyertyákat faragott beléjük, a köréjük tekert szalagokat pedig jártában-keltében találta az olcsó üzletekben. „Annyi ötletes kiegészítő van! Csak kis lelemény, és egyedi díszeket kreálhatunk belőlük.”

asztal-etkezo.jpg

A tévészekrény mellett díszlétrák helyettesítik a polcokat, a kisasztal három összeszerelt ládából áll, görgőkkel megbolondítva. Az egységes talaj egységesíti a látványt. Az IKEA-kanapé mögé könyves lerakóasztalt álmodott meg Lilla: ha térbe kerül a kanapé, lerakóasztal kívánkozik mögé (hogy hátulról védve érezzük magunkat). Ez a lakberendezés egyik alapszabálya.

nappali_0.jpg

A hímzőrámákba sem lehet akármit kifeszíteni: segítségül hívhatjuk persze a pinterestet, ahol sok használható ötlet fellelhető. Ám jó szem kell ahhoz, hogy a tucatáru között gyöngyöt leljünk. Mert Lilla az egyeurós boltokban keresgélt, és mindig megtalálta azt, amire szüksége volt.

keretek.jpg

A karácsonyi csomagolások is így születtek.

csomagok.jpg

A kockás rolókat és a függönyöket méretre rendelte.

fuggony.jpg

–nagyvendégi–
Cookies