Kétség sem fér hozzá, hogy különleges heteket élünk, amikor talán nem a divatozás a legfontosabb. A tavasz beköszöntével azonban egyre nagyobb az igényünk az új ruhákra!
Biztos vagyok benne, hogy a vezető divatházak tervezői sem gondolták volna, hogy az általuk kreált darabokat végül egy zoom meetingen avatják majd fel, de így alakult. Mára elhoztam nektek a szezon legvagányabb trendjeit, amit már most, a karantén alatt is mesterien kombinálhattok!

Bizonyára mindannyiótok emlékében él még a kép, ahogy nagyitok a saját maga által kötött kardigánjában üti el az időt a barátnőivel egy kávé mellett. És valljátok be, hogy épp ugyanennyien gondoljátok, hogy a kötött kardigánok ódivatúak, és egyenesen ciki őket 2020-ban viselni. A Chanel vagy épp a Miu Miu vezető dizájnerei azonban leporolták ezeket a darabokat, és fiatalos formában gondolták újra a klasszikust. Az én kedvencem mégis az alább is látható pasztellszínekben pompázó bohém kardigán lett, amit a tervező színben passzoló kötött pulóverrel kombinált!

kardigan.jpg

Ki ne emlékezne a 90-es évekből a csináld magad batikolt pólókra, amelyek egyetlen divatrajongó gardróbjából sem hiányozhattak? Aki akkor is élt-halt a DIY-ért, az idén újra kiélheti kreativitását – nem mellesleg most még a szabad idő hiányára sem panaszkodhat. Na jó, nem leszek álszent – akik nem szeretnek otthon bíbelődni a már megunt darabok festésével, azok bátran válogathatnak a legnagyobb fast fashion boltok kínálatából is, egyelőre online. Az én kedvenceim a fagyiárnyalatok, amelyek akár egy egyszerű fehér pólóval is látványos összeállítást alkotnak. Ugyanakkor a Versace-ház elég bevállalós neon darabokat is kínál a szezonban. Nektek melyik tetszik jobban?

batikcucc.jpg

Az a fránya melltartó… Ha igen, akkor milyet, illetve otthon egyáltalán szükséges-e?! Talán erre a kérdésre nem is az én tisztem válaszolni, de az biztos, hogy több tervező is beemelte a kollekciójába ezt a fehérneműt – ami 2020 tavaszától már önálló ruhadarabként is megállja a helyét.
Őszintén szólva elsőre kissé furának tűnhet csupán egy  melltartóban és zakóban leugrani a közértbe, de egy nyaraláson vagy épp otthon, a négy fal között a szikrázó napsütésben divatos megjelenést biztosíthat viselőjének. Nem mellesleg több divatház is „matchy-matchy” szettekkel buzdítja vásárlásra a divatra éhes hölgyeket. Feljebb már szó esett arról is, hogy akár önálló ruhadarabként is viselhető, erre a legjobb példák a Jacquemus által tervezett kötött darabok. Ti mit szóltok ehhez az új trendhez?

melltarto.jpg

Kász Attila

Kapcsolódó írásunk: Az álmok tervezője

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata