A főszerepben női létünk alappillére, a nyári ruha.

Ő az ezerarcú, a mindig megújuló, az origó, divattervezők kiindulási pontja, a női szerelem tárgya... Belőle semennyi sem elég.

kastaly-divat-kezdo.jpg

Fotós helyszínünk a nyékvárkonyi Amade család ősi birtoka volt (Amade Kastélyszálló).

kastaly-divat-kastely.jpg

Tubusruha a nyári paletta hideg színeinek közreműködésével: babarózsaszín, kék, smaragdzöld, némi ciklámen és sárga (Atmosphere).

kastaly-divat-1.jpg

A kutyuli divatanyagunk legbájosabb „biokelléke”. Őcukisága szemrevaló mellékszereplőként emeli a ruhakavalkád fényét (Pokróc: Sinsay).

kastaly-divat-2.jpg

A romantikát kedvelőknek: íme, egy hosszú, vajszín, gyűrt és puha batisztruha. Dicséretes újítás a szoknya felületén hullámokban vezetett, keskenyebb fodorsávok nem szokványos elhelyezése (H&M). Selyemkendő:  Salvatore Ferragamo

kastaly-divat-4.jpg

kastaly-divat-3.jpg

„Kert szépe” ruha bátraknak és kacéraknak. Gigantikus árvácskafejek díszítik tetőtől talpig (Mohito). Selyemkendő: Salvatore Ferragamo

kastaly-divat-9.jpg

Ha egy színbe öltözünk, merjünk harsányak lenni! A ciklámen remekül kiemel a tömegből. A derékban vágott ruha felülete a pliszékkel játszik, fekete szalag hangsúlyozza a derekat (Mohito).

kastaly-divat-lila.jpg

A párducminta örök érvényű, és önmagában is ütős. Az imitt-amott feltűnni látszó hepehupa az apró csípéseknek köszönhető a ruha fonákján. Alig látszó szabászati manőver, de pont elég az izgalomhoz. (H&M)

kastaly-divat-7.jpg

A pliszé szerelmeseinek talpig berakott ruha igéző pipacspirosban. A szoknya csaknem földig ér. Pliszét kap a zsabó a dekoltázson, illetve a bőre tervezett ujj is (Orsay).

kastaly-divat-6.jpg

Rózsa és bambusz: a kastélykertek kedvencei. Az A-vonalú szoknyarésszel bővülő ingruha a szezon nagy slágere. Ugyanígy menő most a tekergőző övminta, mely kisebb parcellákra tagolja a ruha síkját,  trükkös, karcsúsító hatást elérve (ruha és kalap: Zara).

kastaly-divat-5.jpg

Ha sötét a ruha, legyen rafinált! Homokóra vonalvezetés, dupla princessz szabással, a ruha vállán pici csípéssel (Zara).

kastaly-divat-10.jpg

Barokkos tapétaminta, kékes-zöldes színblokkokkal elválasztva. A bonyolult mintázathoz nagy felület dukál (Mohito).

kastaly-divat-11.jpg

• Modell: Faragó Barbara (Galánta) • Helyszín: Château Amade, Nyékvárkony • Fotó: Dömötör Ede

elofizetes_uj_no_338.png

Új Nő csapata
Cookies