2023.okt.20.
Bundás angyalok
Egy háziállat elvesztésekor is beszélhetünk gyászról. De vajon miért lehet ez így? Egyáltalán hogyan hat ránk és környezetünkre kedvencünk gyászolása?
Bundás angyalok
2022.aug.31.
Kutyálkodás
Egyre többet tudunk az állatokról, figyelünk az étrendjükre, az egészségükre. Ezért gondoltuk úgy mi itt az Új Nőben, hogy a közeljövőben foglalkozni fogunk négylábú kis kedvenceinkkel – jó és rossz értelemben is.
Kutyálkodás
2017.jún.6.
„Ebadta” világ
Anyukám mindig az tartotta, hogy a kutyának kint a helye. Ő nem lenne valami nagy véleménnyel a cikkben szereplő kutyakávéházról, ahol a gazdik szülinapi zsúrokat és kutyalakodalmat rendeznek házi kedvenceiknek. Hiába, kutyavilág van!
„Ebadta” világ
2015.okt.18.
Miért van itt annyi kutya?
Nyugati pályaudvar. Tranzitzóna. Aisa 14 éves, Afganisztánból jött. Fülig mosoly. Elég jól beszél angolul, és amit nem tud, azt kézzel-lábbal mutatja. Úgy tűnik, hogy örül nekem. Végre valakinek felteheti a kérdéseit.
Miért van itt annyi kutya?
2015.szep.3.
Lepke pink pórázon
Vannak jó napok. És vannak napok, amikor – jobb híján – a közösségi hálóra menekülünk. S ahogy görgetünk, meglátjuk őt. Hogy ki ez a jókedvvarázsló? Ő Lepke, akinek a gazdija a népszerű írónő, Fejős Éva.
Lepke pink pórázon
2011.jún.8.
Én és a kutya
Kezdjük felfogni a régi igazság erejét: csak úgy élhetünk kiegyensúlyozott életet, ha egységben élünk a környezetünkkel. Az elmagányosodott, magára maradt ember vajon mihez is nyúlhatna leghamarább, mint legősibb jó barátjához, a kutyához?
Én és a kutya
Cookies