Tisztelt Szerkesztőség! A párkapcsolati szakértők, pszichológusok, az utóbbi időben egyre jobban elszaporodó életvezetési tanácsadók mind-mind azt szajkózzák: ne ragadjunk bele egy boldogtalan párkapcsolatba, ha látjuk, hogy már kiüresedett, menthetetlen.

Merjünk bátran lépni, új életet kezdeni. Hát én nem voltam soha az a gyáva fajta! Mindkét tönkrement házasságomból, amikor láttam, hogy már csak hazugsággal, megcsalással, pszichohorrorral és nem szerelemmel teli, kiléptem.

leveltitok-kezdo_apr_1.jpg

Na, és mi lett az eredménye?! Itt állok harmincnyolc évesen, tizenöt kiló súlyfelesleggel, lélekben teljesen összetörve egy tizenhárom és egy hatéves gyerekkel, és harcolok folyamatosan a két apával minden fillérért. Egyedüli családfenntartóként nagyon nehéz a helyzetem: a munkahelyemen le kell nyelnem minden intrikát, megaláztatást, mert ha ki merném nyitni a számat, akkor le is út, fel is út. És ez a történet már nem csak rólam szól, hiszen gyerekeim vannak!

Bezzeg a volt férjeim élnek és virulnak, az egyik csinosabb és fiatalabb feleséget, illetve barátnőt talált, mint a másik. Én meg? Itt búslakodom egyedül.

Nincs, akivel megoszthatnám érzéseimet, bánatomat, gondjaimat. Nincs, akiért nőnek érezhetném magam. Pedig nyitott vagyok egy új kapcsolatra, de hiába. A környezetemben élő pasik zöme nős, a maradék meg, ha éppen nem nyámnyila, akkor a fiatal csitrik után lohol nyálcsorgatva.

Már az internetes párkeresésbe is belefáradtam. Egyszerűen unom hallgatni a sok hazugságot. Megírják, hogy milyen jóképűek, intelligensek, kész szupermenek, aztán az első találkozásunkon kiderül, hogy Danny DeVito egy sármőr hozzájuk képest. És ez még csak a kisebbik baj, de nem is adnak magukra! Ápolatlan körmök, zsíros haj, és testszag ellen egy flakon spray.

minden_reggel_ujno.sk_267.png

Hát nem! Ebből már nem kérek! Elegem van a kudarcokból! Csak azt nem tudom, hol lehet megismerkedni egy kedves, értelmes, normális pasival. Mert érzem, ha nem történik végre velem valami jó, akkor teljesen kikészülök.

Jelige: S. O. S. Szerelem

Kedves Olvasóink! Továbbra is várjuk leveleiket! Amennyiben szeretnék velünk és olvasóinkkal megosztani örömüket, bánatukat, problémáikat, szívesen állunk az önök rendelkezésére: akár névtelenül vagy álnéven is írhatnak. Kérjük, az ímél tárgya ,,LEVÉLTITOK'' legyen! 
Ímélcímünk: office [at] ujno.sk

Cookies