Tisztelt Szerkesztőség! Olyan nagyon örültem, amikor két csík jelent meg a terhességi tesztemen! A férjemmel próbálkoztunk egy ideje, és már azt hittem, orvosi beavatkozás nélkül nem is fog sikerülni.

Ennek ellenére nyár elején már a karjaimban tarthatom a kislányunkat! A rosszullétek ellenére a föld fölött jártam, folyton mosolyogtam, úgy éreztem, semmi és senki sem veheti el a boldogságomat. Viszont a férjem viselkedése lerántott a földre.

leveltitok-orchidea_3.jpg

Egyre inkább úgy érzem, ő nem örül annak a kis életnek, ami a szívem alatt fejlődik. Nem akar a babáról beszélni, nem hajlandó nevet választani, nem akar egy képen szerepelni velem. Mióta nőni kezdett a pocakom, hozzám sem ér. Pedig nem sokat változtam: odafigyelek arra, mit eszem, és mozogni is szeretek, bár egyre nehezebben megy. Eddig 5 kilót híztam, szinte csak a hasam nőtt meg.

De megváltozott az érintése – sokkal keményebb lett, mint volt, így mikor a férjem először hozzáért, felkiáltott, hogy fuj, és elkapta a kezét. Azóta pedig nem hajlandó megérinteni.

Még akkor sem, ha épp érezni lehet, ahogy a kicsi mocorog benne. Egyébként is sokkal hűvösebben viselkedik, nem ölel meg, nem csókol, pedig a terhesség előtt természetesek voltak számunkra ezek az intim pillanatok. Szeretkezni sem szeretkeztünk már hónapok óta, mert hogy jön ő ahhoz, hogy egy idegenhez bekopogtasson... 

minden_reggel_ujno.sk_385.png

Viccesnek akar tűnni, de egyáltalán nem az. Bántanak a szavai, és nem tudom, mit kéne tennem. Csak sírni tudok, miközben különféle kérdések merülnek fel bennem. Mi történt a férjemmel, akihez a világ legjobb dolga volt hozzábújni? Vajon ez csak átmeneti állapot? Van valakije? Ha megszületik a kislányunk, akkor képes lesz őt elfogadni? A szülés után hogyan fog viselkedni velem? Visszakaphatjuk a régi életünket? És egyáltalán, meg lehet-e, meg tudom-e neki ezt bocsátani?                                                   

Nelli

Kedves Olvasóink! Továbbra is várjuk leveleiket! Amennyiben szeretnék velünk és olvasóinkkal megosztani örömüket, bánatukat, problémáikat, szívesen állunk az önök rendelkezésére: akár névtelenül vagy álnéven is írhatnak. Kérjük, az ímél tárgya ,,LEVÉLTITOK'' legyen! 
Ímélcímünk: office [at] ujno.sk

Kapcsolódó írásunk 
Cookies