Meglepő, meleg és gyönyörű. Az elmúlt évek egyik nyertes színét, amelyet a szakma olyannyira várt, a mélység és az aktualitás jellemzi.

A meleg, vöröses-barnás árnyalat egy erőteljes, de eleganciát sugárzó szín, mely magabiztosságot és stabilitást nyújt. Ez az önmagában is nagyszerű szín tökéletesen kombinálható rózsaszínekkel, semleges színekkel, fehérrel és más narancsos árnyalatokkal és az olyan fémes színekkel is, mint az arany és a faárnyalatok.

marsala-kezdo.jpg

Nem csak a ruhatárunkba, hanem akár a lakásunkba is beengedhetjük a marsalát: mi pedig legyünk a modellek, akik a rézvörös párnák és bársonyos kanapék közt masíroznak!

marsala-szobas.jpg

A marsala a kanapénk huzatán – és rajtunk is hihetetlenül jól mutat. A cipőn bársonyszerű anyagon, varrott és csatos orral, a táskán bőrön, a ceruzaszoknyán pedig apró mintákkal kombinálva jelenik meg: mindegyik verzió feledhetetlen!

marsala-parna.jpg

Akár szenteste is választhatjuk a réznarancsot. Viseljünk hosszú, aljban bővülő szoknyát, vagy selyemblúz felsőrésszel rendelkező egyberuhát, melyet cipzár bolondít meg. A színben harmonizáló bokacsizma pedig mindegyikhez tökéletesen passzol.

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies