Könnyű a levegő, ám nemsokára nehéz lesz: itt a kánikula? Mely árnyalatok a 2020-as nyár legnagyobb slágerei? Írásunkból kiderül!

A karantén után az új szezon vezető színei, amelyek a trendeket is meghatározzák, a kifutók után lassan, de biztosan a fast fashion boltok polcaira is felkerültek. Sőt, a speciális helyzetre való tekintettel több vezető márka már most elkezdte a nagy nyári leárazást, így egy kis figyelemmel olcsóbban is beszerezhetitek a legmenőbb ruhadarabokat!

kiemelt-kep.jpg

A Pantone ugyan a klasszikus kéket jelölte meg 2020 színének, a legmenőbb divatházak szerencsére több tónussal dolgoztak. A biztonsági játékosoknak remek választás lehet a „classic blue”, hiszen könnyen kombinálható akár munkahelyre, akár egy délutáni koktélpartira a csajokkal – szóval ilyen árnyalatból mindenféle ruhadarab felér egy befektetéssel, legyen az kosztüm vagy egy pár Louboutin-utánzat! A klasszikus tavaszi pasztellszínek mellett bőven találunk a trendek közt divatosan élénk és feltűnő árnyalatokat is.
Kétség sem fér hozzá, hogy az idei év nagy visszatérője a pink lett, köszönve a Jacquemus márkának, na és Lady Gagának, aki szintén a pinkre építette legújabb lemezének promócióját. E vibráló árnyalat azonnal meghódította az utcai divatot – és ezzel egy időben a legnagyobb fast fashion márkák polcain is megjelent.

A karantén után az új szezon vezető színei, amelyek a trendeket is meghatározzák, a kifutók után lassan, de biztosan a fast fashion boltok polcaira is felkerültek.

Teljes szettben csak a legvagányabbaknak ajánljuk, ellenben mindenkit csak arra tudunk buzdítani, hogy mielőbb szerezzen be legalább egy pink darabot, ami a ruhatár éke lehet a következő hónapokban. Az igazán stílusosak bátran válogathatnak a kiegészítők közül is, mert finoman variálva egy pink Siletto is lehet roppant elegáns – anélkül, hogy olcsó hatást keltene! A pink mellett újra reflektorfénybe került a narancssárga, nem mellesleg eme két szín együtt sem utolsó színkombó, legalábbis a kifutókon remekül működött!

pink.jpg
Ti bevállalnátok egy pink teljes szettet?

Nincs jó idő fagyiszínek nélkül! Tovább hódít a pasztellkék és -rózsaszín, amelyek 2019 trendszínei voltak a Pantone ajánlásával, amihez idén csatlakozott a lila is. Az elmúlt évekhez képest viszont idén egy sokkal finomabb árnyalata jellemezte a vezető divatházak kifutóit. Nem mellesleg Dua Lipa is előszeretettel viseli ezeket az árnyalatokat új érájában, ami a 90-es évekből inspirálódik! A retro Chanel-kosztüm-utánzatok mellett, bármennyire is meglepő, a bézzsel is nagyon jól mutatnak a pasztellárnyalatok.

kep2.jpg

A letisztult darabok mellett a vagányok bátran bevállalhatnak akár egy szafari-stílusú összeállítást, ami idén újra hódít. A dizájnerek megelőlegezték számunka a napbarnított bőrt is, amit remekül kiemelnek a sárga árnyalatai. Így a bézs mellett idén a sárgák is nagy szerepet kaptak a kollekciókban, leginkább a pasztellsárga.
Bármennyire meglepő – újra előtérbe került az arany. Tehát ha egy kis feltűnésre vágynátok a forró napsütésben, akkor bátran válasszatok egy arany „total look”-ot: a meghökkentés garantált! Természetesen ha nem szeretnétek túlzásokba esni, idén nyáron felejtsétek el az ezüst kiegészítőket, és cseréljétek azokat látványos aranyra!

Kász Attila

 

Kapcsolódó írásunk: A nő 7 arca karantén idején

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata
Cookies