A színes, geometrikus mintákat az őszi határ rögvalóságával társítottuk. Soha nagyobb kontrasztot! Munkába vagy szabadidős elfoglaltságokhoz dukáló lezser öltözékeken mutatjuk be ezt az örök divatot. A pulóverek és kardigánok kötött, hurkolt, rugalmas textúrája lehetővé teszi a szélesebb mozdulatokat, melengeti az izomzatot, miközben formát tart.

A smink öltöztet, még a behemót földművelő gépekhez is hozzá lehet igazítani! A ma divatja a szemhangsúlyos smink: a hírek szerint negyedével kevesebb rúzs fogyott idén az üzletekben. A felső szemhéj szürkéskékje és napsárgája szomszédságából egy zöld árnyalat is kikeverődött.

divat-foldeken-rogot-tart.jpg

Coco is elégedett lenne ezzel a franciás megoldással! Felülre kötött kardigán került, ugyancsak sormintával, törtfehér szegőkkel, zsebbel. A hullámok közti szívecskeminta az idősebbeket is feldobja. Kortalan divat. (Kardigán: Reserved, nadrág: ZARA)

divat-foldeken-rozsaszin.jpg

Újabb variáció a témára: kötött pulóverrel. Egy sima, egy fordított klasszikus zsályaszínben, kikandikáló pettyezett inggallérral hozza az eleganciát. (Kötött pulóver: New Yorker, nadrág: ZARA, ing: Carven)

divat-foldeken-zold-pulover.jpg

A geometrikus trend teret enged a minták bátor keveredésének. Most rózsaszínű skót kockákkal házasítottuk a kékes vonalvilágot. Működik. (Felső: Miu Miu, nadrág: Zara)

divat-foldeken-rogot-tart-allo.jpg

Franciás sikk szabadidő módra, fehér szegéllyel. Az ingpulóver A vonalú, a nadrág enyhén lezser. (Felső és nadrág: ZARA)

divat-foldeken-kek.jpg

A Zara maxi blézere telitalálat a bohém palettáról. (Kabát és nadrág: ZARA, cipő: CCC)

divat-foldeken-traktoros-allo.jpg

Bianka ruhája első látásra szerelemruha tejkaramellában, pliszés aljjal, ám egybeszabott ingruha jelleggel. (Ruha: Max Mara)

divat-foldeken-cimlapos.jpg

divat-foldeken-szantas.jpg

minden_reggel_ujno.sk_72.png

Helyszín: A légi határ • Modell: Deák Bianka (Dunaszerdahely) • Fotó: Dömötör Ede

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies