Négy dolog, amit szeretnénk elmondani a 120 éves DAC-ról. Az első: a DAC-ban majdhogynem 350 gyerekkel foglalkoznak.

Fentről jobbra: Vangel Zsolt, Šenkár Noel, Bernáth Bence, Kukucs Ádám, Perczel Philip, Holík László, Lipovsky Noel, Miklós Gábor (Ruha: Red Valentino.)

szivunk-sarga-kek-belso.jpg

A DAC Akadémián a jelszó az utánpótlás-nevelés! Ez azt jelenti, hogy nyolcéves kortól tizenkilenc éves korig foglalkoznak a fiatalokkal. Tíz év után először az U16 csapat, vagyis a 16 éves korosztály országos bajnok lett. (Ruha: Zara.)

Mire szolgálnak ezek az eszközök?

A jelzőbójákat az edzések során az aktív területek  kijelölésére, illetve különböző mozgásos gyakorlatok esetén akadályokként használják. A felfújható (sorfal)bábu a kapusedzések során passzív zavaró bábuként funkcionál: az ellenfél játékosát vagy a sorfalat imitálja. 

szivunk-sarga-kek-2.jpg

A kis focisták egy része a környékről kerül ki, de sokan laknak kollégiumban. (Ruha: Missoni.)

szivunk-sarga-kek-3.jpg

Tizenöt éves kortól érkeznek ide a fiatalok az egész országból... A cél, hogy focistákat neveljenek belőlük az A csapatba.

A DAC Akadémián tíz reguláris és három speciális edzőpálya van. A jelszó pedig: MINDEN MULANDÓ, A KÖZÖSSÉGÜNK ÖRÖK. 

A legutolsó kinti, trencséni meccsre, amelyik eldöntötte a tabellán a helyezést, rengeteg nő utazott a szurkolókkal, akiknek fontos a csapat: anyukák, barátnők, vagy csupán vitte a nőt is az érzés, hogy van egy csapat, ami a miénk. (Ruha: Weekend Max Mara.)

szivunk-sarga-kek-4.jpg

• Modell: Miklós Noémi (Fél) • Fotó: Dömötör Ede 

minden_reggel_ujno.sk.png

Új Nő csapata
Cookies