2023.szep.20.
A futás iskolája
A futásban van valami... Hullafáradtan megyünk haza, a kifacsart citrom hozzánk képest üde és friss, a fejünk majd szétpattan, a szemünk szikrázik a kimerültségtől... De utána fantasztikusan érezzük magunkat. Tényleg van valami a futásban!
A futás iskolája
2023.szep.8.
Kiszállok!
Szombat reggel volt. Álltam a futópadon, épp a „pihenőnapomat“ nyomtam. 15 perc kocogás, majd a 20 perc futás. Futottam, pattogósan kapkodtam a lábam, nem nyomtam le a sebességet sétálós tempóra.
Kiszállok!
2023.már.31.
Táncoljunk!
Táncot a hétköznapokba! A tánc manapság hobbi, szórakozás, különóra, sport, kalóriaégető program és sok más egyéb, például közösségépítő program. Táncoljunk, táncoljunk!
Táncoljunk!
2021.okt.27.
Úton a szabadság felé…
Kinézek az ablakon, mozgó autókat alig-alig látok, a városban csend honol. Szokatlanul nyugodt minden, csak a madarak csicsergése töri meg időnként a csendet. Odakint most minden olyan ijesztő, minden olyan komoly... A bezártságnak is megvannak a maga fázisai: nézzük, ki hogyan éli meg!
Úton a szabadság felé…
2021.jan.15.
Vágjuk magunkat deszkapózba!
A plank egy statikus, vagyis kitartott, roppant egyszerűnek tűnő gyakorlat, amelyet deszkapózként is szoktak emlegetni. Elhelyezkedünk gyönyörű, szabályos fekvőtámaszban, majd nincs más dolgunk, mint „pihengetni” ebben a tartásban… s pár másodperc múlva megpróbálunk nem összeesni.
Vágjuk magunkat deszkapózba!
Cookies