Olvassák sok szeretettel márciusi magazinunk legjobb írásait!

Ajánlónkban a legérdekesebb cikkeket gyűjtöttük össze!

tavaszi-cikkajanlo-kezdo.jpg

MODERN VÉNUSZOK

Nemrégiben a Kalóriakirály Instagram-oldal üzemeltetője elemezte, miért szemfényvesztés Kim Kardashian óriási méretű feneke. „Kim próbálja bemutatni a fenék edzését. A feneke valóban nagy, a hajlítója viszont kicsi, a feszítője pedig fejletlen. Természetes módon képtelenség feneket építeni úgy, hogy a láb többi része nem fejlődik!” – figyelmeztet a tréner. A testképről számos interjút készítettünk: most Molnár Xénia vall.

Aprólékos interjúvázlattal sétálok be a Komáromi Jókai Színház művészbejáróján. Molnár Xénia az ajtóban vár. Azonnal érzem: itt bizony el kell felejteni a papírformát. Az élet és Xénia vezetik a tollamat, megírják helyettem a riportot. Mert mint mondja: „Valaki szed magára, valaki ad magára, én mindkettőt.” 

molnar-xenia-belso.jpg

Olvass tovább: Valaki szed magára, valaki ad magára, én mindkettőt...

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MI AZ, AMIT SZÜLŐKÉNT TUDNI ÉRDEMES A SZENVEDÉLYBETEGSÉGRŐL?

Dr. Kapitány-Fövény Máté klinikai szakpszichológus a budapesti Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának adjunktusa. Több mint tíz éve dolgozik szenvedélybetegekkel, emellett játékalapú prevenciós programok kidolgozását vezeti. Könyvei is ezzel foglalkoznak (Kentaur a terminálban, Függőben – Az alkoholizmus lélektana, Ezerarcú függőség, Holnap – Hogyan őrizzük meg lelki egészségünket a gyorsan változó jövőben?). 

mi-az-amit-szulokent-tudni-kell-a-szenvedelybetegsegrol-kezdo.jpg

Olvass tovább: Mi az, amit szülőként tudni érdemes a szenvedélybetegségről?

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MIRE VÁGYIK A FÉRFI?

Kádár Szilvia üzenete azoknak, akik társat keresnek! Dolgozzunk a  bizonytalan kötődési mintánkon, próbáljuk feltérképezni családunk múltját (hisz transzgenerációsan is rengeteg terhet hordozunk), s ismerjük meg a saját igényeinket és határainkat. Ha már van egy szilárd önértékelésünk, nagyobb az esélye, hogy betoppan az életükbe az a társ, aki mellettünk is marad. Hisz hasonló a hasonlót vonzza...

mire-vagyik-a-ferfi-kezdo.jpg

Olvass tovább: Mire vágyik a férfi?

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MIT TEHET A NŐ, AKI JÓL AKARJA ÉREZNI MAGÁT A VILÁGBAN?

Egy férfiak uralta világban élünk. Ez pedig arra ösztökél minket, hogy férfi módjára viselkedjünk az érvényesülésünk érdekében, és konkuráljunk is a férfiakkal. Amikor például a tanulmányainkat végezzük, vagy éppen keményen dolgozunk, akkor nagyon gyakran maszkulin energiában létezünk. Ilyenkor teljesíteni, megfelelni akarunk, s törtetünk egyenesen előre.

mit-tehet-a-no-aki-jol-akarja-erezni-magat-a-vilagban-kezdo.jpg

Olvass tovább: Mit tehet a nő, aki jól akarja magát érezni a világban?

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

KI VOLT JOZEFINA?

Az első francia császárné, Joséphine de Beauharnais. Napóleon ugyan elvált tőle, de élete végéig rajongott érte. Ki volt ez a titokzatos nő?

februari-lapajanlo-jozefina.jpg

Olvass tovább: Ki volt Jozefina?

elofizetes_uj_no_0.png

Új Nő csapata
Cookies