Komornak, sötétnek látjuk a telet? Pedig lehet színes és vidám, csak egy kis leleményesség az ára. Mert igenis, meg lehet törni a klasszikus, jól bevált, sötét nagykabát uralmát, a biztonsági játékos szürkéket, földszíneket.

01_116.jpg
Mélyen záródó műszőrme gallér, félgyapjú nadrágkosztüm élre vasalt nadrággal. A zakó reverrel készült, egygombos záródással. (Kosztüm: Pietro Filipi, kesztyű Max Mara)

02_124.jpg
Napfénykedvelők viseljék továbbra is a napsugaras okkert és társait! Ez a prémszegélyes poncsó izgalmas látványt varázsol minden együttesből. Anyaga gyapjúszövet, puha műszőrmével zsinórozva. (Esoline)

03_111.jpg
Megérkezett a Hókirálynő! A Hókirálynőt a dán meseíró, Andersen jóvoltából ismerte meg a világ. Gyönyörű szép, de jégszívű uralkodóként jelent meg, aki az örök hó birodalmában él. A mi kis erdőcskénkben piros kabátban jelent meg. (ESOLINE)

04_87.jpg

06_56.jpg
Szalagfonatos huncutság. Készítette Anya Hindmarch, a táskák királynője. 16 éves korában anyukájától kapott egy Gucci táskát, s annyira beleszeretett, hogy 18 évesen Itáliába utazott kitanulni a bőrmívességet. Az angol táskatervező télre mindig új kollekcióval rukkol elő

cicain.jpg
Szőrmókos pelerinek  az Esolinetól

06_57.jpg
A bársony a kardigán ujjvégi szalagdísze, virágformába míveskedve. Hajráfunk ugyancsak bársony, pompomja szőrmés. (Hajráf: Salvatore Ferragamo, Kabátka: Esoline)

07_44.jpgFessük színessé a telet, öltözzünk hókirálynőnek! A piros mindenkinek jól áll, szeressük! A színes „outfitekre“ még a cicák is igent mondtak...

Modellek: Nagy Vivien (Solymoskarcsa), Varga Alexandra (Dunaszerdahely), Bodó Fanni (Bős). 

Fotó: Dömötör Ede.

Ruhák: ESOLINE

web-bannerek-hirlevel-01.jpg