Ú J D O N S Á G !

Kezdje a napot egy új ablakocska nyitásával, és csapjon le a varázslatos ajándékra! Minden csoda egy napig tart, a miénk most 24 napig! Az óra ketyeg. Az Új Nő ablakocskái titkokat rejtenek.

Advent 24 napja a karácsonyra való várakozást jelenti. Öltöztessük ünneplőbe a szívünket, legyünk megint gyerekek, nyissunk adventi naptárt!

kalendar_2020.jpg

⤊⤊⤊

Kattintson a képre, és nyisson ki egy ablakot!

Minden olvasónk és előfizetőnk automatikusan bekerül a sorsolásba!

Várjuk ajándékesővel a karácsonyt! Mi, itt a szerkesztőségben nagyon várjuk a karácsonyt. Ezért is készítettünk egy kis adventi naptárat, amelynek kis ablakai mögött sok kis meglepi – ajándék kozmetikum, karácsonyi gyertya, sőt, varázslatos vacsora – bújik meg. 1900 körül Németországban volt egy kisfiú, aki alig tudta kivárni a karácsonyfát. Erre édesanyja egy kis kemény lapra 24 számot írt, s mindegyik alá kis csokoládét tűzött. A kisfiúcska aztán minden nap megehetett egyet.Nőcis adventi naptárunkkal mi is ezt a módszert követtük. Csak nálunk az édesség mellett izgalmas nőcis dolgok is rejtőznek az ablakokban. Mióta felraktuk Facebook-oldalunkra és weboldalunkra ezt a kis kalendáriumot, egyre izgatottabban várjuk a reggelt. Vajon ma is kinyílik egy újabb kis ablak, s ki nyerte az előző meglepetést?

Az Új Nő adventi kalendáriuma az olvasóinknak készült – és mindenkinek, aki olvasni szeretne bennünket. Előfizetőink automatikusan bekerülnek a sorsolásba. Élvezzük együtt a meglepetéseket, s menjünk rá hamar a Facebookra, mert már több ablakocska nyitva van. Minden héten új és új ajándékok várnak bennünket. Minden ajánlat legalább 24 óráig elérhető, ám az óra ketyeg. Ne maradjunk le róla, csapjunk le rá!

Kattintsunk együtt, és osszuk meg az aktuális ajándékot.

 

Kapcsolódó írásunk 
Cookies