Nem vagy a dekoráció nagymestere? Most mutatunk néhány olyan trükköt, amivel barátaidat és családodat is könnyen elkápráztathatod!

Csemegézz velünk a legszebb és legmodernebb dekorációk közül. Neked melyik a kedvenced?

oszi-dekor.jpg

Mit találtunk séta közben?

Egy őszi séta mindannyiunkat felvillanyoz, hiszen ilyenkor pompázik legszebb színeiben a természet. Nincs is más dolgunk, mint az, hogy összegyűjtsünk néhány sárga és barna falevelet, pár gubacsot és mogyorót. Ha ez mind megvan, vigyük haza a zsákmányunkat, és tegyük egy szép üvegtálba azokat. Ha túlteng bennünk az energia, akkor a faleveleket befesthetjük, felfűzhetjük őket egyesével egy cérnára, és kidekorálhatjuk velük a falat.

Ugyanakkor a faleveleket tobozokkal is helyettesíthetjük. Ezen tevékenységek szépen ráhangolnak minket a téli időszakra. Aki pedig nagyon várja a karácsonyt, a finom téli hangulat megidézése kedvéért csempésszen az üvegtálba pici fahéjat és narancsot.

Apró és hangulatos őszi fények

Az utóbbi évek legkedveltebb dekorációs elemei egyértelműen az apró égők voltak, s ezek ilyenkor ősszel a tökös díszek mellett is kiválóan mutatnak. Bizony, nem csak karácsonykor tudjuk felhasználni az apró fényeket! 

hirlevel_web_banner_1_274.jpg

Kicsi a rakás!

Az ajtó mellett és az udvaron is jól mutat, ha egy régi fateknőbe vagy kosárba kukoricát, tobozokat és tököt teszünk. Minél bőségesebb a kosarunk, annál mutatósabb a díszünk! A bátrabbak a kerítésre is akaszthatnak néhány kukoricát, esetleg virággal, töklámpásokkal díszíthetik a bejárati ajtó melletti kis sarkakat.

tokos-dekor.jpg

Tök minden mennyiségben

A tökfaragás mellett ma már a tökfestés is nagyon elterjedtté vált. Sőt, mivel hódít a minimál, ezért sokkal egyszerűbb megoldásokkal is feldobhatjuk az otthonunkat. Nem kell mindennek narancsszínben pompáznia, a fehér, az arany és a vajszín is igazán elegánsan mutat az őszi dekorációban. Néha elég egy fád színű tök és egy kis arany vagy fekete festék...

Dunai Mira