már 9, 2022
Alkosson a képzelet!
Horváth Ágnes a kézművesség szerelmese. – Mindegy, hogy mit, csak mozogjon a kezem és szárnyaljon a fantáziám! – vallja, hisz legyen szó bármilyen technikáról, ő ki szeretné próbálni. A KisGombos Játszóház vezetőjeként erre a Párkány környéki gyerekeknek is lehetőséget biztosít.
Alkosson a képzelet!
már 8, 2022
Jön a nemezes néni!
Valasek Valéria kezdő pedagógusként egy nyári továbbképzés alkalmával ismerkedett meg a nemezelés mesterségével. Ekkor talán még maga sem gondolta, hogy élete hobbijára, legkedvesebb kikapcsolódására lel rá.
Jön a nemezes néni!
már 24, 2021
El a kezekkel, Gonosz!
Gondoljunk csak bele, mit jelenthet a „Mennyországexport” márkanév. Valami olyasmit, hogy itt a földön is megkaphatjuk az idilli életet. Ám kézműves termékeket is jelenthet, amelyeknek üzenetük van – s ezek az üzenetek morzejelekbe vannak kódolva.
El a kezekkel, Gonosz!
már 11, 2021
Lila szappanok
Itt minden a levenduláról szól. A termékek finomak, illatosak, kézzel készülnek, és mögöttük ott az ember: Rémes Ferenc. Saját méhészetükben levendulaméz is készül, a virágokból pedig illóolaj: ez a kézműves levendulaszappan egyik alapanyaga.
Lila szappanok
okt 28, 2020
Icuka és a levendula
Icuka boldog ember, mert azt csinálja, amit szeret. Kiskertjében a levendula, a precízen kikeményített kosárkák, s a tintakék minták a 100 éves lepedőn mindenkit elvarázsolnak, aki egy pillantást vet rájuk.
Icuka és a levendula
Cookies