Tisztelt Szerkesztőség! Nem is tudtam magamról, hogy színészi vénám is van! Az igazat megvallva, egyáltalán nem vagyok büszke a kényszer alatt felbukkanó tehetségemre.

Pár éve már egyáltalán nem élünk jól a férjemmel. A háztartás ugyan közös, de már rég nem viselkedünk egymással házastársakként. A külvilág felé azonban még mindig azt mutatjuk, hogy minden a legnagyobb rendben van. Igazi mintacsalád vagyunk, akik hangos szó és botrányok nélkül élik az életüket a kis kirakatukban.

leveltitok-kezdo_2_0.jpg

Igazából fogalmam sincs, hogy hol romlott el a kapcsolatunk, csak arra figyeltem fel, hogy eltűntek a megszokott ölelések, puszik, kedveskedések. Ha közeledni próbáltam, puszit adni, a férjem elfordította a fejét. Ha megöleltem, csak lógtak a kezei a teste mellett, de nem viszonozta az ölelést. Aztán a közös ágyunkból is kiköltözött.

Azt mondja, amikor hozzáérek, úgy érzi, mintha a testvére érintené meg. Már régóta nem érez vágyat irántam, kialudt benne az egykori tűz utolsó szikrája is.

Csak a gyerekek miatt lakik még itthon, és elvárja, hogy a kettőnk ügye kettőnk között is maradjon. Mert szerinte ez magánügy, és senki másra nem tartozik. Rengeteg energiát vesz el tőlem az, hogy egy nem létező képet sugározzak magunkról a környezetünk felé. A boldog feleség szerepe a sima hétköznapokban is nehéz, hát még az ünnepek alatt!

minden_reggel_ujno.sk_140.png

A gyerekek szülinapja nagy kihívás, de számomra a karácsonyi időszak a legmegterhelőbb. A szeretet ünnepe kikészít. Megjátszani, hogy minden a legnagyobb rendben van velem és a családunkkal is, igazi rémálom a számomra. Mosolyogjak a fa alatt, legyek szép, örüljek és nevetgéljek, bájcseverésszek, miközben sírni tudnék, és szétüvölteni a világnak, hogy tönkrement az életem. Egyszerűen nem bírom már tovább. Belefáradtam a játékba. Azt hiszem, idén legördül a függöny.

T.

Kedves Olvasóink! Továbbra is várjuk leveleiket! Amennyiben szeretnék velünk és olvasóinkkal megosztani örömüket, bánatukat, problémáikat, szívesen állunk az önök rendelkezésére: akár névtelenül vagy álnéven is írhatnak. Kérjük, az ímél tárgya ,,LEVÉLTITOK'' legyen! 
Ímélcímünk: office [at] ujno.sk

Kapcsolódó írásunk 
Cookies