Tisztelt Szerkesztőség! Biztos a homlokomra van írva, hogy szolga, mert engem valahogy mindig megtalálnak az extra feladatok, és mások gondját-baját is oldhatom én.

Eleinte megtisztelő érzés volt, hogy a munkahelyemen a kollégáim hozzám fordultak segítségért, ha nem tudtak valamit. Tévedés ne essék, szívesen segítek, megmutatom, mit hogyan kell. De megmutatni valamit nem azt jelenti, hogy megcsinálom helyettük az egész feladatot.

leveltitok-februar.jpg

Reggel szinte még be sem érek a munkahelyemre, már meg is találnak valamivel. Mert nekem olyan ügyesen, gyorsan megy az, ami nekik fél napig is eltart. Nem beszélve arról, hogy a főnök is mindig nekem osztja ki a mások által félbehagyott, elrontott projekteket. Mert én képes vagyok rá! Igen, képes vagyok éjszakákat ülni afölött, amit más a kukába vágott.

Rendbe hozom, megcsinálom, a babért mégsem én aratom le. Arra ott vannak a férfi kollégáim. Ők kapják a nagyobb fizetést, a prémiumot és a jutalomkirándulást.

Az én jutalmam meg az éjszakázás, a vállveregetés meg egy újabb extra feladat. De ugyanez a helyzet a családunkban és a baráti társaságban is. Ott is én vagyok az, akitől a szívességet kérik. Azért, mert nekem nincs sem férjem, sem gyerekem, még nem jelenti, hogy minden hétvégén szívesen vigyázok más gyerekére. Ahogy azt sem, hogy bármikor le lehet akasztani a szögről, hogy taxis, költöztető, bevásárló vagy épp szerelő legyek.

minden_reggel_ujno.sk_199.png

És főleg nem lelki szemetesláda, akit csak akkor hívnak, ha kapcsolati válságba kerülnek. Én nem akarom senki házasságát rendbe hozni! Úgy döntöttem, ebből elég! Nem én leszek a lány, aki mindenre jó! Élni fogom a saját életemet, és ha kedvem tartja, akkor majd törődöm a máséval is. De az első helyen én leszek! Nálam 2022 bizony a változás éve lesz!

Kedves Olvasóink! Továbbra is várjuk leveleiket! Amennyiben szeretnék velünk és olvasóinkkal megosztani örömüket, bánatukat, problémáikat, szívesen állunk az önök rendelkezésére: akár névtelenül vagy álnéven is írhatnak. Kérjük, az ímél tárgya ,,LEVÉLTITOK'' legyen! 
Ímélcímünk: office [at] ujno.sk

Új Nő csapata
Cookies