Tisztelt Szerkesztőség! Négy évvel ezelőtt megismerkedtem egy férfival. Eleinte a tenyerén hordozott, elhalmozott bókokkal, rózsákkal és apró ajándékokkal.

Állandóan azt bizonygatta, hogy ilyen szép és elbűvölő párja még sosem volt, meg hogy én vagyok számára az igazi és a tökéletes nő.

leveltitok-orchidea.jpg

Az ő tanácsára szőkére festettem a barna, göndör hajamat, és minden reggel szép egyenesre vasaltam. Körülbelül egy évvel a megismerkedésünk után egyre többször hozta fel a témát, hogy nem lenne-e kedvem egy mellnagyobbító műtéthez. Természetesen a költségeket teljes egészében magára vállalja. Alacsony vagyok és sovány, világéletemben XS-es méretet hordtam. Hogyne irigyeltem volna a magas, melles csajokat!

A kérése mégis váratlanul ért. Nagyon nehezen hoztam meg a döntést. Ő kitartó volt, én még mindig nagyon szerelmes, így belementem a műtétbe.

Állta a szavát: a beavatkozással járó összes költséget ő fizette. Hogy őszinte legyek, kényelmetlenül éreztem magam az új testemben. Úgy véltem, hogy mindenki megbámul engem, vagy legalábbis a homlokomra van írva, hogy műmellem van. A párom viszont egyre csak mondogatta, hogy fantasztikusan nézek ki.

Aztán egyszer csak már arról kezdett beszélni, hogy milyen jól állna nekem, ha feltöltetném egy kicsit az ajkamat. Esetleg az orromat is megcsináltathatnám. Persze, szép az, ami van, de egy másikkal még sokkal csinosabb lennék.

minden_reggel_ujno.sk_324.png

Nem akartam beadni a derekam. A mellműtétből kifolyólag féltem a fájdalomtól, meg persze attól is, hogy nem leszek elégedett a végeredménnyel.

Egy ideig még győzködött, majd bejelentette, hogy megismerkedett egy másik nővel. Mint utóbb kiderült: a lány több mint tíz évvel fiatalabb nálam. Szép platinaszőke, póthajjal, műpillákkal és kacsacsőrrel. Az exem pedig követeli tőlem a mellműtétem árát...

L.

Kedves Olvasóink! Továbbra is várjuk leveleiket! Amennyiben szeretnék velünk és olvasóinkkal megosztani örömüket, bánatukat, problémáikat, szívesen állunk az önök rendelkezésére: akár névtelenül vagy álnéven is írhatnak. Kérjük, az ímél tárgya ,,LEVÉLTITOK'' legyen! 
Ímélcímünk: office [at] ujno.sk

Új Nő csapata
Cookies