A szerelem csak akkor érkezhet meg hozzánk, ha szívünkben és lakásunkban helyet készítünk számára. Ha ez megvan, meg kell határoznunk, hogy pontosan ki az, akit keresünk. Ha ezt tudjuk, fokozatosan úgy alakíthatjuk az életünket, hogy épp azt a személyt vonzzuk magunkhoz, akit szeretnénk.

Ezzel a felkészüléssel megerősítjük az ún. rezonancia törvényét, amely hozzánk közelíti azokat az embereket, akikre ráhangolódtunk. Az ember arra van ráhangolódva, amit igazán szeretne. A szerelemmel ugyanez a helyzet.

szerelemvarazslat-feng-shui.jpg
(© Joey Yu)

Aki mindent akar, semmit sem kap

Van egy hiba, amelyet mindenki elkövet. Mindent akarunk, aztán meg csodálkozunk, hogy nem kapunk semmit. Mindent ugyanis nem kaphatunk meg. A szabály ez: valamit valamiért. Olyan királyfit soha nem kaphatunk, aki fehér lovon jár, gazdag, Kantot olvas, és reggeltől estig a szoknyánk mellett ül. Mindig egyetlen tulajdonságot kell kiválasztanunk, azt, amit a legfontosabbnak érzünk – s amit a legjobban akarunk.

A szerelem a jobb oldalon lakik

A szerelem magunkhoz vonzásában nagy szerepet játszik az a hely, ahol életünk nagy részét töltjük. Ez a hely a lakásunk és a munkahelyünk. De lehet az íróasztalunk is. Ez az a terület, amelyik a legtávolabb található jobb sarok a helyiség bejáratától. Az íróasztal viszonylatában ez a jobb felső sarok. Ez a terület a föld elem helye. Ha a színeket nézzük, a föld színei tartoznak ide: a halvány homokszíntől a sötétbarnáig.

Minél sötétebb a szín, annál nehezebb érzést kelt bennünk. Ez a súly lelassíthatja, mozdulatlanná teheti az embert, ezért megfelelőbbek a világos árnyalatok. Legyen ez a hely barátságos és kellemes. Ne változtassuk túl gyakran, hogy eljövendő kapcsolatunkra is az állandóság legyen jellemző.

Mint a fészekben

A szerelem energiáját fészkekkel is erősíthetjük. Fészek lehet bármi, ami azt az érzést kelti az emberben, hogy ott biztonságban vagyunk. A fészek leggyakrabban az ágy, a rekamié vagy egy nagy, öblös fotel. Ez azt is jelenti, hogy ágyunk ne legyen rideg, hideg, kemény lepedővel, mint a kaszárnyában vagy egy szállodában, hanem hívogatóan puha és meleg. Legyen tiszta és rendezett, ugyanakkor kedves, amely azt sugallja: Gyere, bújj belém, amikor csak akarsz! A lakásban bárhol kialakíthatunk fészket, ahol gömbölyű és ovális tálakat helyezünk el. Csak arra kell ügyelnünk, hogy a tálkák ne legyenek üresek, mert akkor a szerelem se tölti meg a lakásunkat. Ezeket a kis fészkeket a lakás, munkahely közepén helyezzük el, legjobb, ha az ebédlő- vagy dohányzóasztalon, a komódon stb.

Ne csak a pirosat

A szerelemhez a tűz elem illik. De vigyázat, a piros szín sose legyen a fő szín. Csak kiegészítő szín legyen. A piros szín rendkívül agresszív, és ha ez dominál, nem a szerelmet, hanem csak a szexet vonzza hozzánk. Tehát: kis piros kiegészítők legyenek, pirosra festett hálószoba ne.

elofizetes_uj_no_230.png

Egy plusz egy

A szerelem mindig két ember kapcsolata. Ezért a kettes szám és a páros tárgyak erősítik a szerelem energiáját. Ezt az elvet a hozzánk tartozó egész térben érvényesíthetjük. Viszont ügyeljünk rá, mi módon érvényesítjük a kettes számot. A kettő soha ne legyen két azonos tárgy, például két egyforma gyertya. Ezzel azt közölnénk: „Olyan szerelmet akarok, aki ugyanolyan, mint én magam.” Ez pedig lehetetlen. Minden ember más, mi is hozzánk hasonló, de más embert keresünk. Olyan másságot, amely magához vonz bennünket. Van, ami egyezik kettőnkben, van, amiben különbözünk, de ez a különbözőség tökéletesen kiegészíti egymást. Ami nincs meg bennem, megvan őbenne, s ami nincs meg őbenne, megvan bennem. Tehát visszatérve a gyertyákhoz: legyen mind a kettő más.

Egy vánkos nem elég

Ha azt akarjuk, hogy a szerelem beköltözzön hozzánk, helyet kell csinálnunk neki. Ágyunkra egy vánkos helyett tegyünk kettőt, egy paplan helyett kettőt vagy kétszemélyeset. Ha azt akarjuk, hogy a szerelem beköltözzön hozzánk, akkor helyet kell adnunk szerelmünk személyes tárgyainak. Szekrényünkben legalább egy polcot hagyjunk számára szabadon, a cipőtartóban legalább egy helyet jelöljünk ki neki.

Minél erősebb szimbolikával hívjuk a szerelem energiáját, annál biztosabban vonzzuk magunkhoz. Egyszerűen így van ez.

A fényképek is segítenek

Hatékony szerelemvonzó eszköz az összes, szerelemmel, párkapcsolattal, családdal foglalkozó könyv és folyóirat. Helyezzük el őket a lakás bejárata mellett és a folyosókon. Ha pontos elképzelésünk van jövendő partnerünkről, valamint arról, mit szeretnénk átélni vele, akkor vizualizáljuk az elképzelésünket, és akasszunk ki olyan fényképeket, amelyek az elképzelésünket ábrázolják.

Ha tudjuk, kinek a példáját akarjuk követni a párkapcsolatunkban (például a szüleinkét, akik még öregkorukban is gyengéden szeretik egymást, vagy bárkit, akinek jó a párkapcsolata), akkor helyezzük el az esküvői képüket arra a helyre, amely a múltat és a hagyományokat jeleníti meg. Sok szerencsét!

–varga–
Kapcsolódó írásunk 
Cookies