Már megint harsogó zöldet látunk mindenfelé. A lányok egy szép csallóközi falfestmény elé álltak be, hogy csillapítsák kertvágyukat. Hátuk mögött a gellei templom két tornya integet. Lépjünk be a tavaszi csallóközi tájba, s fedezzük fel a legújabb tavaszi divatot. Elsőként a katonai egyenruhák adtak inspirációt a trendek felkavarásához.

Kiegészítésképp a SWEET SIXTIES, a hatvanas évek hamvas divatja buzdít játékos énünk megmutatására. S hogy hol a határ a szabadidős meg a munkahelyi divat közt, azt döntse el ki-ki vérmérséklete szerint! A farmer is újra trendi: fazonokban visszafordulunk a retró vonalakhoz, melyeket látványos fotónyomatokkal és grafikákkal kombinálhatunk.

szevasz-tavasz-kezdo.jpg

Farmer farmerrel. Ez a legújabb tavaszi trend. Farmert farmerrel fogyasszunk!

Ing, dzseki, nadrág együtt is vagány. A felületek lehetnek eltérően festettek vagy épp koptatottak.

A hosszú szárú, szuperegyenes fazon kicsit uncsi, mégis a szezon slágere. Variálhatjuk törpe sarkú topánnal is.

szevasz-tavasz-farmeres.jpg

Nőies, homokóra alkatot formáló, gumis derekú térdig ruha ciklámenben. Carolina Herrera tavaszi táska remekét láthatjuk hamvas „hatvanas“ stílusban. Nagyanyáink még emlékeznek rá. Egy újszülöttnek azonban minden vicc új.

szevasz-tavasz-rozsaszin-ruha.jpg

Sweet sixties: a hatvanas évek hamvas divatja újra hódít. Kikölcsönözhetjük például a jó kislányok cuki viseletét. Paprikapiros tubusruha, fehér, fodros szegélydíszítéssel. (Red Valentino)

szevasz-tavasz-piros-ruha.jpg

Inspirálódjunk a katonai egyenruhák világából! Blézer és blúz helyett a kettő hibridjét is viselhetjük. Esetünkben egy konyakbarna, sokzsebes, övpántos, szafari jellegű inggel.

szevasz-tavasz-barna-ing.jpg

szevasz-tavasz-tyuk.jpg

Elő a pörgős szoknyákkal! Túl sokáig lapultak a szekrények rejtekén. Hosszanti gombolódás, A vonal, tüllrétegek, kiabáló színek. Most mindent szabad!  

szevasz-tavasz-ketten.jpg

Ha még ezen felül is emelnénk a tétet, jöhet a nejlonzokni! Színesen, pöttyösen, csíkosan, bohókás nőcisen, körömcipővel.

szevasz-tavasz-cipo.jpg

• Helyszín: hotelamade.sk (Tájkép: Jancsó Károly festménye) • Fotó: Dömötör Ede • Modellek: Petro Krisztina és Tóth Szandra

hirlevel_web_banner_2_481.jpg

Kapcsolódó írásunk 
Cookies