Baba-mama divattal várjuk a tavaszt. Mire készüljünk? A lenge ruhákon a nagy fejű virágoké a főszerep, gazdagon hímzett, népi motívumokkal. Amúgy meg minden pöttyös, még a kósza szelek ellen védő vastag pulcsink is. 

Modellünk a Kárpátok Szépe 2015 egykori győztese, Bartaloš Bittera Noémi bájos kislányával, ZoévalRomantikus fehér ruha vízszintesen tagolt, enyhén ráncolt felületekkel. Színes, gépi hímzésű virágmotívumai a tavasz hírnökei. Ruha: REDValentino

tavaszi_trendek_3.jpg

A testre simuló ruhák vagy oldalt felvágott, bő kabátkák igazi bőrből vagy bőrutánzatokból készülnek. A nadrág bő szárú gaucho, lábszárközépig érő kivitelben.

A nagyvárosi szafari homokos színeivel, zsebes megoldásaival klasszikus szereplő. És itt vannak a steppelt  kiskabátok, minden mennyiségben.

Vagány babaszett: indigószín farmerdzseki, vele harmonizáló szoknyácska csillagos-csillámos hímzésekkel, lakkos bakancskákkal.

tavaszi_trendek_2.jpg

Kiegészítőkből jöhet a vagány, glamrockos életérzést sugalló sildes kalpag (Stradivarius), természetesen fekete bőrből. A kétrétegű zsáktáska látványos, négyzetrácsos borítást kapott (Nobo)

tavaszi_trendek_7.jpg

Bájos szett, mely a pöttyök geometriájára épít. A vastagabb fehér pulcsi mellkasi része egy pettyes, kötött felülettel gazdagodott (Burberry). A szoknya stilizált almamintázata is a pöttyhöz közelít optikailag (Kate Spade). A nőcis-szexis bokacsizma masnis díszítménye remekül kiegészíti ezt a huncut összképet. Cipő: REDValentino

tavaszi_trendek_1.jpg

Nincsen kishölgy rózsaszín szett nélkül. Kisasszonyunk most egy szolidan mintás, kantáros kordszoknyában és madeirafodros pólócskában cukiskodik (H&M)

tavaszi_trendek_5.jpg

A látvány nyomokban tartalmaz „szafarit“: indulhatunk a városi dzsungelbe! Meleg tónusú, nagy zsebes szövetdzseki, bordázott garbó, sportnadrág, sneaker és, hoppá! Mit művel eme lóti-futi szettel egy kakukktojás darab, a vörösesbordó, kócos alkalmi retikül? Különc és izgalmas összhatást okoz (Kabátka: Stradivarius, pulcsi: H&M, nadrág: Zara, cipő: Vagabund, laptáska: Max Mara)

tavaszi_trendek_4.jpg

Baba-mama duó! Izgalmas bőrszett, „tejcsokiba mártva”. A felső szabászatilag egy lezser ing lenne (felvéve, a valóságban mégis kabát), a nadrág bő gaucho (Max Mara). Lezárásént pedig jöhet a konyakszín veszkó bokacsizma: ismét nagy divat. A baba az anyucihoz öltözött: ruhái színben tartva, kockákkal megbolondítva. A karon ülő kis szépség sütőtökszínű pólóban, rakott szövetszoknyácskában parádézik (H&M)

tavaszi_trendek_9.jpg

Stílusában eklektikus összeállítás, izgalmas trikolórral. Farmerpóló (Miss Sixty) púderrózsaszínű pufiboleróval (Max Mara), pipacspiros, fodorrátétes miniszoknyával (Zara)

tavaszi_trendek_6.jpg

Ki a legszebb a világon, kinek a fejére kerül a korona? Csinos szett hétköznapokra: piros-fehér-kék fonalból szőtt bukléfelső, rojtos részletekkel (Pinko), sötétkék nadrággal (Zara), hegyes orrú csónakcipővel (CCC). A baba bundás mellénykéje a ruházatának kedves fókuszpontja (Nyomott mintás aranyos nadrágocska, mellény: H&M)

tavaszi_trendek_8.jpg

• Fotó: Dömötör Ede • Helyszín: Hotel Bonbon, Dunaszerdahely • Modell: Bartaloš Bittera Noémi (27) és kislánya, Zoé (Somorja)

elofizetes_uj_no_0.png

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies