Baba-mama divattal várjuk a tavaszt. Mire készüljünk? A lenge ruhákon a nagy fejű virágoké a főszerep, gazdagon hímzett, népi motívumokkal. Amúgy meg minden pöttyös, még a kósza szelek ellen védő vastag pulcsink is. A testre simuló ruhák vagy oldalt felvágott, bő kabátkák igazi bőrből vagy bőrutánzatokból készülnek. A nadrág bő szárú gaucho, lábszárközépig érő kivitelben. A nagyvárosi szafari homokos színeivel, zsebes megoldásaival klasszikus szereplő. És itt vannak a steppelt  kiskabátok, minden mennyiségben.
Modellünk a Kárpátok Szépe 2015 egykori győztese, Bartaloš Bittera Noémi bájos kislányával, Zoéval.

01_123.jpg
Romantikus fehér ruha vízszintesen tagolt, enyhén ráncolt felületekkel. Színes, gépi hímzésű virágmotívumai a tavasz hírnökei. Ruha: REDValentino

05_79.jpg
Bájos szett, mely a pöttyök geometriájára épít. A vastagabb fehér pulcsi mellkasi része egy pettyes, kötött felülettel gazdagodott (Burberry). A szoknya stilizált almamintázata is a pöttyhöz közelít optikailag (Kate Spade). A nőcis-szexis bokacsizma masnis díszítménye remekül kiegészíti ezt a huncut összképet. Cipő: REDValentino

02_131.jpg
Kiegészítőkből jöhet a vagány, glamrockos  életérzést sugalló sildes kalpag (Stradivarius), természetesen fekete bőrből. A kétrétegű zsáktáska látványos, négyzetrácsos borítást kapott (Nobo)

03_117.jpg
Nincsen kishölgy rózsaszín szett nélkül. Kisasszonyunk most egy szolidan mintás, kantáros kordszoknyában és madeirafodros pólócskában cukiskodik (H&M)

04_94.jpg
Vagány babaszett: indigószín farmerdzseki, vele harmonizáló szoknyácska csillagos-csillámos hímzésekkel, lakkos bakancskákkal

06_63.jpg
A látvány nyomokban tartalmaz „szafarit“: indulhatunk a városi dzsungelbe! Meleg tónusú, nagy zsebes szövetdzseki, bordázott garbó, sportnadrág, sneaker és, hoppá! Mit művel eme lóti-futi szettel egy kakukktojás darab, a vörösesbordó, kócos alkalmi retikül? Különc és izgalmas összhatást okoz (Kabátka: Stradivarius, pulcsi: H&M, nadrág: Zara, cipő: Vagabund, laptáska: Max Mara)

07_50.jpg
Baba-mama duó! Izgalmas bőrszett, „tejcsokiba mártva”. A felső szabászatilag egy lezser ing lenne (felvéve, a valóságban mégis kabát), a nadrág bő gaucho (Max Mara). Lezárásént pedig jöhet a konyakszín veszkó bokacsizma: ismét nagy divat. A baba az anyucihoz öltözött: ruhái színben tartva, kockákkal megbolondítva. A karon ülő kis szépség sütőtökszínű pólóban, rakott szövetszoknyácskában parádézik (H&M)

08_35.jpg
Stílusában eklektikus összeállítás, izgalmas trikolórral. Farmerpóló (Miss Sixty) púderrózsaszínű pufiboleróval (Max Mara), pipacspiros, fodorrátétes miniszoknyával (Zara)

09_17.jpg
Ki a legszebb a világon, kinek a fejére kerül a korona? Csinos szett hétköznapokra: piros-fehér-kék fonalból szőtt bukléfelső, rojtos részletekkel (Pinko), sötétkék nadrággal (Zara), hegyes orrú csónakcipővel (CCC). A baba bundás mellénykéje a ruházatának kedves fókuszpontja (Nyomott mintás aranyos nadrágocska, mellény: H&M)

Fotó: Dömötör Ede • Helyszín: Hotel Bonbón, Dunaszerdahely • Modell: Bartaloš Bittera Noémi (27) és kislánya (Somorja)

web-bannerek-instagram.jpg
 

Új Nő csapata