2020.dec.16.
Karácsony Európában
A karácsony mindannyiunknak mást jelent, másképp éljük meg. Amilyen egyedi a világ, olyan színes az ünneplés is. Járjuk körbe Európa országait, s nézzük meg, hogy zajlik máshol a karácsonyi készülődés!
Karácsony Európában
2020.dec.13.
Egzotikus karácsonyok
Amilyen egyedi a világ, olyan színes az ünneplés is. Most a messzi keleti országokra vetjük szemeinket, majd körutazásunk végén betekintünk Franciaországba is. Hogyan ünnepelnek Ázsia országaiban, s mi jellemző a romantikus és kifinomult franciákra?
Egzotikus karácsonyok
2020.dec.6.
Izgatottan várakozva
Karácsonykor a keresztény világ a kis Jézus születésére emlékezik, a nem keresztények pedig a szeretet ünnepét tartják ekkor. A karácsony mindannyiunknak mást jelent, másképp éljük meg. Amilyen egyedi a világ, olyan színes az ünneplés is.
Izgatottan várakozva
2020.dec.1.
Mesél a világ
Mit szólnának hozzá, ha képzeletben körberepülnénk a Földet, mint Télapó a szánján, közben betérnénk egy-egy országba, hogy meglessük, miként ünneplik a karácsonyt? Világszerte emberek milliói tartják az egyik legfontosabb ünnepüknek a karácsonyt, az azt megelőző adventi várakozást, a készülődés időszakát.
Mesél a világ
2020.dec.1.
Adventi koszorú
Formabontó vagy hagyományos? Nehéz újat mutatni, hisz előttünk már mindent kitaláltak, emellett az a jó, ha koszorúnk kicsit rólunk is szól, megmutatja, hogy milyenek vagyunk.
Adventi koszorú
Cookies