2024.már.9.
Tóth Péter gasztrokalandjai
Összeállításunkban gasztrorajongó férfiakat kérdeztünk: olyanokat, akik nemcsak igazi ínyencek, de rutinosan forgatják a fakanalat is. A lelkes gourmet-k egyike a szenci Tóth Péter (59), aki már gyerekkorában is szeretett a konyhában sertepertélni.
Tóth Péter gasztrokalandjai
2024.feb.27.
Borszakértő és ínyenc
„Hogy mit szeretek leginkább a főzésben? Naná, hogy a tálalást!” – vágja rá Kovács Attila, a helembai Világi Winery sommelier-je. Miért jó, ha egy sommelier rutinosan forgatja a fakanalat, s melyek a legpazarabb ízharmóniák? – kérdeztük tőle.
Borszakértő és ínyenc
2022.júl.7.
Kedvenc wokos finomságaink
Hogy miért szeretjük a wokot? Mert nagyon gyorsan rendkívül változatos ételek főzhetők benne. Az ételeket készíthetjük eredeti keleti receptjük szerint, de kombinálhatjuk is hazai ízekkel, alapanyagokkal. Lássuk kedvenceinket!
Kedvenc wokos finomságaink
2011.ápr.29.
Vigyázz, kész, fakanál!
Egyáltalán nem mindegy, hogy miből főzünk. Én így gondolkodom, és hozzám hasonlóan gondolkodik sok barátom és kollégám is: ezért karöltve megalapítottuk a csallóközi slow food mozgalmat.
Vigyázz, kész, fakanál!
2011.ápr.22.
Káoszban nem lehet alkotni
Nézegetem a Facebookon a már-már műalkotásnak tűnő, tökéletes sütemények fényképét, és búsan felsóhajtok: „Hát, ilyen csodasütiket sem fogok készíteni soha!” Lássuk, mit árul el nekünk minderről Héger Rudolf, a Pátria rádió szerkesztő-műsorvezetője.
Káoszban nem lehet alkotni
Cookies