jún 19, 2021
Nyári ízkavalkád
Eljött a vidám kerti partik, a szabadban sütés-főzés és étkezések ideje. Ínycsiklandó (rostonsült és kemencés) ételek és üdítő zöldséges-gyümölcsös ivólevek elkészítésének titkát osztják meg Önökkel.
Nyári ízkavalkád
máj 25, 2021
A tavasz kincsei
Végre beköszöntött a tavasz: ez pedig nemcsak az időjáráson, hanem a konyhában is meglátszik. Asztalunkhoz meghívtuk Szabó B. Csilla ételbloggert, aki a kora tavasz ételeit varázsolta a terítékre.
A tavasz kincsei
máj 8, 2021
Kiadós tavaszi saláták
Ebben a hónapban a salátáé lesz a főszerep, ám igyekeztünk olyan kombinációkat összeválogatni, melyeknek van ízük, tartalmuk, de könnyűek, és egy pohár fehérbor mellé is remekül csúsznak.
Kiadós tavaszi saláták
máj 7, 2021
Spárga, a tavasz kincse
Végre beköszöntött a tavasz: ez pedig nemcsak az időjáráson, hanem a konyhában is meglátszik. Temessük el a téli ízeket, és használjuk ki a friss, tavaszi zöldségeket attól a perctől kezdve, hogy kidugták fejüket a föld alól!
Spárga, a tavasz kincse
feb 7, 2021
Konyhamesék Anikó módra
Anikó sajátos étkezési vonalat követ, melynek alapja a paleo táplálkozás, de az ő étrendjébe belefér a túró, a zabpehely vagy a joghurt is. Az elkészült ételek pedig ékes bizonyítékai annak, hogy az egészséges is lehet finom. Íme, egy csokorra való Anikó mennyei, bűntudat nélküli finomságaiból.
Konyhamesék Anikó módra
jan 31, 2021
Habcsókos január
A fehér, fagyos-hópihés január a habcsók csúcsidőszaka lehet: külleme ehhez a hónaphoz illik. A következő receptben igazi cukorsüvegre hajazó álomsütit kísérleteztünk ki.
Habcsókos január