2024.már.4.
Az anyaság megjelöli a testet és a lelket
Kinyomom a hasam. Behúzom. Oldalra fordulok, kinyom, behúz. A hasamon két kocka, de olyanok, mint a zselatinos sütemények: remeg a tetejük. Mégis szépnek látom őket, mert „enyém sütik”. Egy öninterjú következik arról, hogyan pánikoltam be a szülés után, és kötöttem végül egy egészen jó kompromisszumot önmagammal.
Az anyaság megjelöli a testet és a lelket
2024.jan.31.
A tökéletes anya
A tökéletes anya sose kiabál a gyerekével. A tökéletes anya órákig játszik vele, takarít, főz, mos és vasal, miközben haja belőve, dereka karcsú. Ilyennek képzeljük a tökéletes anyát. Sajnos, a legtöbb gyereknek pechje van – a sors nem ilyen tökéletes anyát adott neki.
A tökéletes anya
2024.jan.16.
Egy füzet a múltból
Bármennyire hihetetlen és elképzelhetetlen, vannak kisgyerekes anyukák, akik unatkoznak. Ez derült ki két asszonyka párbeszédéből, amit természetesen kihallgattam, merthogy a zöldségesstand előtt sorakoztunk, ők is, én is, no, meg az ő fiókáik.
Egy füzet a múltból
2023.máj.13.
Az anyaság a legfontosabb szerepem!
Kedves, kiegyensúlyozott: látszik, hogy révbe ért. Holocsy Katalin, a Komáromi Jókai Színház művésznője kicsit még örül is annak, hogy ezúttal nem a színészi hivatásáról kérdezzük, hanem a másik – talán még fontosabb – szerepéről: az anyaságról.
Az anyaság a legfontosabb szerepem!
Cookies