2023.dec.5.
A hormonok bűvöletében
Miért lenne fontos, hogy minél többet tudjunk a saját hormonjaink működéséről? Milyen hatással vannak a nőkre valójában a hormonok? Miként befolyásolják a női hormonok az agy tevékenységét? Ezekről a témákról kérdeztük dr. Katona Renáta szülész-nőgyógyászt.
A hormonok bűvöletében
2023.nov.20.
Hormonok tánca
Testünk tanulmányozása élethosszig tartó folyamat, mégis elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsük a működésünke. Milyen vegyületek szabályozzák a női testet, s miért őrjít meg néha bennünket ez a hormontánc? Ismételjük át együtt az alapvetéseket!
Hormonok tánca
2023.már.17.
Hormonális hullámvasút
Nőiségünk egyik legfontosabb szerve a méh. Az a burok, ahol a megfogant életből kifejlődik a kisbabánk, és kilenc hónapon keresztül ez lesz az otthona is. A mióma éppen a méhünket bántja, fájdalmat és szenvedést okoz.
Hormonális hullámvasút
2021.máj.17.
Az utolsó hormontánc
A menopauza egyszer minden nő életébe beköszönt. Ha beszélünk róla – máris könnyebb lesz! Mert általában nem könnyű. Azért is, mert nálunk az égvilágon senki nem foglalkozik vele – csak a nőknek fáj, akiknél leomlik a hormonok védőfala.
Az utolsó hormontánc
2019.nov.5.
Hormonmentes Janka
Nem mond semmi olyat, ami ne lenne benne a biológiakönyvekben. De ahogy mondja! Cserháti-Herold Janka igazi forradalmat indított el, mikor beszélni kezdett a...
Hormonmentes Janka
Cookies