Csak vidáman! Készülődik a tavasz a friss tojással, a nárciszok sárgájával és a tulipánok pinkjével. A nap még nem hiszi, de mi már előkészítettük színpompás ruhatárunkat.

„Simis” és nem „simis” – Matyit, a szürke marhát azért nem ajánljuk simogatni, mert könnyen a szarvára kerülhetünk – állatkákkal fotózkodtunk. Mellettük élhetjük meg igazán a lassú tavasz igézetét.

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_9.jpg

Színben pedig a citromsárgától a levenduláig jöhet minden, ami a napfényt, vidámságot, huncutságot jelenti színben, mintázatban, textúrában.

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_3.jpg

A kísérletezés egyszersmind pénztárcabarát, hiszen gardróbunk mind ez idáig össze nem házasított darabjait most frigyre jelölhetjük.

A siker akkor érkezik, ha a különböző darabok közt felfedezzük a közös pontot. Ez lehet az ismétlődő minták kavalkádja, a geometria, vagy épp a szigor, a zártság és az elegancia. Ehhez a látásmódhoz járulunk hozzá ötletekkel.

Nőies, nagyvonalúan rakott szoknya királykék-piros absztrakt mintázattal, valamint angolos kardigán narancs-fukszia kárókockákkal, ékszergombokkal. Két elütő stílus „házassága”. (Kardigán: Esoline, szoknya: Maje.)

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_7.jpg

Nagy kedvenc a trencskóból átalakult maximellény – főleg ha a Burberrytől, az angolos trencskóstílus képviselőjétől van. Klasszikusan drapp vagy teveszőrszín változatban joker-darab. Farmerrel, csíkos blúzzal a mindennapok sármőre, ingruhaként viselve – metálfényű topánkával kiegészülve – meg a városi sikk biztosítéka. (Blúz: Tommy Hilfiger, cipő: CCC.)

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_6.jpg

Újra a kézitáskák kora jön! Az arany záródású, halszálkásra steppelt darab a Miu Miu műhelyéből extraság, ám örök darab (fent). A divatház csavart kötésű szoknyája is tavaszváró modell. Illik hozzá a traktortalpas mokaszin. Cipő: Stuart Weitzman.

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_2.jpg

A kötött pulóver újdonsága az aszimmetrikusan elhelyezett kötésminta (pulóver: Max Mara), szintúgy ismétlődő mintás szoknyával (Maje). A koncepció tehát az ismétlődés. Kipróbálható más ruhaneműkön is.

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_4.jpg

Vidéki csendélet: a Miu Miu divatosan kopott szélű kötött szoknyája csavart mintás pulóverrel (Max Mara). A steppelt táskával együtt már három minta érvényesül, méghozzá kellemesen egymás mellett.

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_1.jpg

lassu_divat_a_gyors_nyuszival_8.jpg

• Helyszín: Kukkonia Farm • Modellek: Kuczman Emese, Monozlai Boglárka és Bárczi Laura • Fotó: Dömötör Ede

elofizetes_uj_no.png

Új Nő csapata
Cookies