Türelmetlenül vártuk már, hogy mit főznek ki a divat boszorkánykonyhájában erre a szezonra. Vagy a szezon első heteire, hiszen a fast fashion boltok kínálata kéthetente újul meg.

Ám fontos a mértékletesség! Jól bevethető, variálható darabokkal kedveskedünk a nagy tavaszi gardróbalakításhoz.

tavaszi-trendek-kezdo.jpg

Rétegelt

A 2000-es évek elejének stílusjegyeit élesztetik fel a tervezők, mikor egy atlétatrikóra húzott ujjas garbónyakat tesznek követendőnek. Ez a kombó így, csíkosan, áttetszően is működik, hát még a barokkos ihletésű, galléros blézerrel társítva.

tavaszi_trendek_2_0.jpg

Batik

Ez a festéstechnika eddig a hippidivat kedvelt látványeleme volt, de elegáns darabokon is kiválóan működik. Kékekkel a nyári égboltot idézi.

tavaszi_trendek_5_0.jpg

Áttört hímzés

A kézimunka hatású textilek, mint a madeira, nagyon népszerűek, de nem csak a romantikus vonal kedvelői közt. Most egy zöld nadrágon szemléltetjük, hogy viselése modernre is lehet hangolva.

tavaszi-trendek-8.jpg

Papucscipő

Eljött ismét az ő ideje. Törpe sarkakon, de tömbsarkakon is látni fogjuk idén. A munkahelyi, kosztümös sikk hasznos kiegészítője.

tavaszi_trendek_3_0.jpg

Kontrasztos színek

Erős zöld garbó, figuratív mintával kombinált kék szoknya a tavasz jegyében.

tavaszi_trendek_1_0.jpg

Zoknicipő

Elasztikus, gumisan tapadós bokacsizmák árasztják el idén a boltokat. Bár ez a trend ősszel vette kezdetét. A fekete-fehér szövetmintás, aranyozott Salvatore Ferragamo oszlopsarkas cipő uralkodó darab az öltözéken belül.

tavaszi_trendek_4_0.jpg

hirlevel_web_banner_1.jpg

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies