2023.júl.18.
Az eltompult hatodik érzék
A modern ember elkényelmesedett, sokszor úgy véli, nincs szüksége bizonytalan sejtésekre. Már nem az életünk a tét: nem ugranak ránk kardfogú tigrisek sem éhes kannibálok, nem kell „megsejteni”, kitalálni, milyen idő lesz, mit fogunk enni holnap.
Az eltompult hatodik érzék
2022.nov.4.
Légy boldog!
Itt az ősz, s vele jönnek a borús, nyirkos napok, amelyektől a lelkünk is nyirkos – és messze tűnik a boldogság. Jó hír a rosszban, hogy a boldogság programozását meg lehet tanulni.
Légy boldog!
2021.aug.30.
Mi az a kötelékfóbia?
Ugyan mi lehet az oka, hogy a párok ma már nem akarják feltétlenül holtomiglan-holtodiglannal megpecsételni kapcsolatukat? Mi más, mint az a kiábrándító gondolat, hogy mi van, ha nem ő az Igazi, és menet közben sokkal jobb partira találok.
Mi az a kötelékfóbia?
2021.jan.21.
A zene a szagtalan gáz?
A zene mindenhol ott van, és befolyásolja mindennapjainkat. Egy jól lejátszott és meghallgatott zene mélyen megérinti a lelkünket. Ugyanígy vagyunk a rossz zenével, ami viszont frusztrációt okoz. És a fülünk olyan, mint egy feleség, egyszerűen nem felejt...
A zene a szagtalan gáz?
2021.jan.9.
A boldogság kulcsa
Egyre többet hallunk az érzelmi intelligencia fontosságáról és fejlesztéséről, de sokan még mindig megfoghatatlan valaminek tartják. Ugyanakkor egyre több szakértő vallja, hogy pont az érzelmi intelligencia lehet a boldogság kulcsa.
A boldogság kulcsa
Cookies