2020.nov.17.
Elmondom az életemet
Ági az a kisvárosi lány, aki idejekorán felnőtt, aki mára két csodálatos fiú édesanyja, s aki túl van egy házasságon. Ági blogot ír, főz, meditál, jógát oktat, vállalkozik. Közben fesztivált szervez, esket, akár a természet lágy ölén. Ja, és évente elutazik Indiába.
Elmondom az életemet
2020.nov.9.
Milyen a férfi, ha jógázik?
Derékig érő ősz haj, mosolygós tekintet, olasz felmenők. Vadász Ákos Tullió diplomás jógaoktató, aki Párizsba ment, hogy az Iyengar jóga oktatójává képezze magát. Később mégis „szakított” a metódussal, és megalapította a funkcionális jógát.
Milyen a férfi, ha jógázik?
2016.dec.15.
Elmondom az életem
Ági képviselő Dunaszerdahelyen, tudom, hogy vállalkozik, jógát oktat, és hogy két gyönyörű felnőtt fia van, de azt, hogy például miért nincs haja, azt nem. Jaj, biztos én leszek az ezredik, aki ezt megkérdezi tőle!
Elmondom az életem
2009.okt.10.
Miért jó a jóga?
A divat végigsöpört hét földrészen. Mindenki jógázik: a filmsztárok, a csupa stressz menedzserek, a nyugdíjasok és a kisgyermekes anyák. A jógatanfolyamok száma úgy nő, mint eső után a gomba – ma már minden fitneszcentrum kínálatában megtalálható.
Miért jó a jóga?
2009.okt.9.
Divat a jóga?
A keleti jóga feje tetejére állította a nyugati világot – ma mindenki jógázik. Miért lehet ennyire szeretni? – kérdeztünk három oktatót, akik hosszú utat jártak be, mire megtalálták a jógát.
Divat a jóga?
Cookies