Ebben a hónapban sem hagyjuk unatkozni Olvasóinkat: sok izgalmas témát körbejárunk varázslatos címlappal megjelent októberi számunkban!

Rövid összeállításunk következik: miért érdemes megvenni magazinunkat, s követni folyamatosan frissülő cikkeinket weboldalunkon?

osszeeallitas-kezdo.jpg

CÍMLAPUNKON SÁTOR KITTI!

Sátor Kitti (Pinkekarcsa, 35 éves) derűs, életigenlő megjelenést sugároz a napsárga velúrblézerben. A fekete bőrövvel és a sportos talpú lakkcipővel izgalmas, megjegyezni való hatást tudott elérni. 

cimlap_ujno_01.jpg

Kittivel fotózott divatanyagunk kísérőjéül nem véletlenül választottuk a homoktövist. Az ősz csodanövényéről, egy igazi superfoodról van szó, amely nem csak színeivel igazodik az évszakhoz (ezzel nyújtva tökéletes hátteret fotóinknak), hanem termése is egész évi egészségünk letéteményese!

Magazinunkban a 28. oldalon csodálhatják meg gyönyörű képeinket, utána pedig bemutatkozik Tardoskedd aranya – a homoktövis.

Kapcsolódó írásaink a weboldalon: Arany homoktövis; A gyógyfüves Angelika tanácsai

nevtelen_terv_19.png

MINDENT A DERMAPENRŐL

Fontos, hogy egy kozmetikus csak a bőrfelszínig, tehát az irharétegig hatolhat. A mélyebb bőrrétegek már az orvos hatáskörébe tartoznak. Sajnos, ezt sok kozmetikus nem veszi figyelembe – még olyat is hallok, hogy egyes kozmetikusok botoxot szúrnak. Ami tilos!

dermapen.jpg

Kozmér Bea lerántja a leplet az elsőre igencsak ijesztőnek tűnő Dermapenről. Megtudhatjuk, valóban olyan fájdalmas-e, mire használható, és mennyire hatásos a szépészeti beavatkozás!

Magazinunkban a 63. oldalon olvasható interjúnk Kozmér Beával.

Kapcsolódó írásaink a weboldalon: A bőrtípusom, a férjem, és a sok pipere; És milyen a te rutinod?

nevtelen_terv_20.png

A NAGY BARNA ELMÚLÁS

Biztosan megcsodálták már a napraforgó virágát. Tudták, hogy a növénynek nem egy nagy virága van, hanem a tányéron belül akár 2000 darab apró sárga virágocska is ékesítheti a tányért?

napraforgo-kezdo-belso_0.jpg

Magas vagy alacsony a napraforgó? Az egyik tányér a földet nézi, és nem emeli fejét az ég felé, a másik ha-talmas tányérral ékeskedik vagy épp apróbb virágokkal tekint a magasba. A napraforgóval beültetett földeken a növényből láthatunk kisebb és nagyobb példányokat is. Előfordul, hogy egy parcellán közel két méteres nagyságúra is nőnek, máshol „mélynövésűek” maradnak. A növekedése a hibridektől függ. A napraforgó érdekes növény, mert reagál a besűrítésre. Ha egy adott területre kevesebb vetőmagot vetünk, nagyobb távolságra egymástól, akkor nagyobb lesz a napraforgó tányérja, és magasabbra nő. Viszont ha sűrűbben vetjük, nem nő olyan magasra és kisebb tányért növeszt. Tehát a hibridtől függ, hogy mekkora lesz a növény, illetve a vetés sűrűségétől.

Magazinunkban a 6. oldalon olvashatnak további érdekességeket a napraforgóról.

Kapcsolódó írásaink a weboldalon: A nagy barna elmúlás; Kalandozások vízi ösvényeken

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata