Ajánlások alapján összeállítottuk azoknak a nőknek a listáját, akik mernek a legjobbak és mások lenni.

Íme a 2023-as év legdivatosabb női!

2023-legdivatosabb-noi-kezdo.jpg

MÉSZÁROS VIKI (Bős) Junior grafikus

Viki nem csupán csodaszép lány és kedves házi modellünk. Emellett junior marketinges, akihez olyan vezető kliensek tartoznak, mint a DAC Akadémia vagy a győri ETO. Bennünket nemcsak csendes szorgalma bűvöl el, hanem rajzkészsége is. Siklik kezében a színes ceruza, mi pedig gyönyörködünk a végeredményben. Szerkesztőségünkben még most is ott van a naptár, amelyet Viki rajzolt. Sok ilyen ügyes lányt kívánunk a világnak!

2023-legdivatosabb-noi-meszaros.jpg

Megjelent cikkünk Mészáros Vikivel: Virágos mintákban a virágok között

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

KÁDÁR SZILVIA (43) Kineziológus

„Problémád van? Menj el Szilvihez!” – mondogatják ma már szállóigeszerűen az olvasóink. A nők többsége egy nagy zsákot cipel, amelybe az évek során egyre több súly rakódik. Szilvia pedig segít, hogy le tudják rakni ezt a terhet. Szilvia Magyarországon született, jelenleg Ekecsen és Győrzámolyban fogadja klienseit. A csallóközi nagyközséghez férje révén kötődik. „Az emberek többsége a hátán egy nagy zsákot cipel, melybe az évek során egyre több súly rakódik. Én kineziológusként abban segítek, hogy le tudják tenni ezt a terhet. Az ülések során a múlt emlékeivel dolgozunk, és feltárjuk a testi-lelki problémák okait. Hálás vagyok a klienseimnek, s hálás a szüleimnek, ugyanis az empátiámat és a szociális érzékenységemet nekik köszönhetem” – mondja.

2023-legdivatosabb-noi-kadar.jpg

Megjelent cikkünk Kádár Szilvivel: Oldás és kötés Kádár Szilviával

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

FIALKA ANDREA (Nagylúcs, 50) Óvónő, hétgyermekes anyuka

Andrea minden nap fél ötkor kel, s az a hajnali egy óra csak az övé, mielőtt elindulna a verkli... Hét gyermeket nevelnek a férjével, Antival. „Jobban mondva hét saját gyermekünk van és egy befogadott lányunk” – meséli. Andrea 23 évesen ment férjhez, s Antival tudatosan nagy családra készültek; egy keresztény képzésen tették le egymás mellett a voksot. Életük nem egyszerű, de nem bánnak semmit sem, mert azt kapták, amiben reménykedtek.

2023-legdivatosabb-noi-fialka.jpg

Megjelent cikkünk Fialka Andreával: Hét gyerekkel az élet

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

TKACSIK MÁRTA (Budapest) Matematikus, vállalkozó

Üzletasszony, intellektuális vezér, biotermesztő. Dr. Tkacsik Márta Királyhelmecről indult, s évekig elméleti matematikusként dolgozott a Szlovák Tudományos Akadémián, Kassán. Később a szlovák internethálózat kialakításán munkálkodott, majd húsz kemény évet lehúzott az üzleti életben (de már Budapesten). Nevéhez fűződik a Patikakert kialakítása Budajenőn, ahol bogyós biogyümölcsöket termeszt mindannyiunk egészsége érdekében. A kertészek a legboldogabbak – állítja Márta, aki eddig bárhol volt, mindig is a világot akarta megváltani.

2023-legdivatosabb-noi-tkacsik-marta.jpg

Megjelent cikkünk Dr. Tkacsik Mártával: Boldogok a kertészek

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MIHÁLKO ERIKA (Nána, 37) Sminkes, vállalkozó

Az Erika Visage név fontos csillag, mikor Párkány felé indulunk. Erika boldog sminkes és fotós, sminkmunkáit maga fotózza be. Támogatja a nőket, olyat lát meg bennünk, amit mi magunkban nem. Három éve kettévált számára a világ: előttre és utánra. (Csomót tapintottak ki a mellében.) Mára már gyógyultnak nyilvánították az orvosok, s ő boldog a jó hírrel, de jól tudja, hogy „ez lehet másként is”. Ma arra tanítja a nőket, hogy nem érdemes felesleges terheket cipelni, viszont komolyan kell venni saját magunkat és a sebeinket.

2023-legdivatosabb-noi-mihalko.jpg

Megjelent cikkünk Mihálko Erikával: Az Erika Visage fontos kis csillag

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

BOTT LILLA (Gadóc, 32) Háromgyermekes anyuka

Anya vagyok: mondja Lilla, akinek három kisfia van. Péknének is titulálhatnánk, hisz Gadócon kovászos pékséget nyitottak a férjével karöltve. Ez a híres Bott pékség, Lilla pedig azóta is zsonglőrködik az idejével. Állítja, hogy ő semmiképpen nem akar az anyaság áldozata lenni. Mert a gyerekeknek is csak akkor jó, ha az anyának jó! Hosszú időbe telt, mire Lilla rájött, hogy ő igazából anya akar lenni, s csak mellékesen sminkes vagy boltos. Szorítunk neki!

bott-lilla-anya-3.jpg

Megjelent cikkünk Bott Lillával: Anyaság Bott Lilla szemével

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

KESZEGH TÜNDE (Komárom, 47) Ügyvéd

Tündét a harcos Artemisznek, a vadászat istennőjének látjuk, aki küzd az igazságért, s jó ügyvédként védelmezi a nőket és a gyermekeket. (Hogyisne, hisz ő is anya.) Tünde a csapatával Strasbourgban elérte, hogy elmarasztalják Szlovákiát egy igazságtalan döntés miatt, melyben a Beneš-dekrétumokra hivatkoztak. Tünde ma a restitúciós és kárpótlási ügyek szakértője, naponta próbálja áttörni az üvegplafont...

2023-legdivatosabb-noi-keszegh.jpg

Megjelent cikkünk Keszegh Tündével: Harcos Artemisz

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

ILKA VIKTÓRIA (Bős, 31) Jogász, dúla

Viktória nyomot hagyott bennünk, mert szeretjük azokat a nőket, akik más nőknek akarnak segíteni. Ő abban a különleges helyzetben van, hogy mindkét gyermekét külföldön hozta a világra. Teó fia Svédországban, Ede pedig Magyarországon, bába segítségével született. Viktória többször is vallott az Új Nőnek a szülésélményeiről. Ma jogászként, dúlaként és szüléssegítőként tevékenykedik, hogy a nők nálunk is méltó körülmények között szülhessenek.

a-dula-kezdo.jpg

Megjelent cikkünk Ilka Viktóriával: A nő, aki nem ismer lehetetlent

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MOLNÁR ROZI (55, Komárom) Üvegművész

Rozi az a nő, aki lendületet visz az életébe. Szereti a nőiességét, ad magára, a testét és a lelkét is táplálja (az utóbbit pozitív gondolatokkal). Mikor a nagyfia nemrégiben elvitte Amerikába egy motoros túrára, az egyik hölgy azt hitte, hogy egy párt alkotnak... Rozi a munkája mellett a napi rutinjáról is mesélt nekünk, a tornáiról, az időszakos böjtről, amellyel karbantartja az alakját. Nem félt beszámolni élete nagy tévedéseiről sem, s elmondta, hogy határozottságra tanítja a lányát még ma is – pedig ő is már 30 éves. De sosem késő!

molnar-rozi-2.jpg

Megjelent cikkünk Molnár Rozival: Molnár Rozi, aki lendületet visz az életébe

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

RENCÉS KOVÁCS JULI (40, Vágkirályfa) Divattervező

A Love Colors divatmárka tulajdonosa, tervezője – a 2022-es évben egy kapszulakollekciót tervezett az Új Nő olvasói számára. Juli vörös hajával és sugárzó mosolyával csupa-csupa élet, igazi nő, akiben minden ott van: szépség, erő, tehetség. Három fiút nevel, s közben olyan kollekciókat tervez, illetve árul forgalmas weboldalán, amelyekért a nők egy része a lelkét is odaadná. Muszlinból, lenből, természetes anyagokból dolgozik.

rences-juli-szintanacsadas-kezdo.jpg

Megjelent cikkünk Rencés Kovács Julival: Kerek, mint az alma

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

MORVAY NELLI (Komárom, 55) Közönségkapcsolati menedzser

Nelli a Csillagerőd mosolygós arca. Bátor ember, aki nem rest az álmai után szaladni. Kétszer is pályát módosított, miután gyermekei kirepültek a fészekből. Ezért is nagy példakép számunkra! Nelli idegenvezető volt, majd szállodát menedzselt, most pedig egy lélegzetelállító szoborgyűjteményt népszerűsít Dél-Komáromban. A gipszszobrok azokból az időkből származnak, amikor még az emberek nem utazhattak, s a másolatokat csodálták meg az eredetiek – például Dávid szobra – helyett...

2023-legdivatosabb-noi-morvay.jpg

Megjelent cikkünk Morvay Nellivel: Csillag az erődben

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

PLUMET RENÁTA (Párizs, 59) Kulturális menedzser

A komáromi származású Renáta lelkében magyar és francia zászló lobog. 1986-ban nagyot álmodott, s ösztöndíjjal kiment Franciaországba. Csinos volt és láthatóan közép-európai, vagyis nagyon más. Francia férjétől, Danieltől lánya és fia született, s egész életében azért dolgozott, hogy a régiónknak üzletileg hasznára legyen. Ötvenhét éves korában vett egy lakást Párizsban, s ma hetente megnéz vagy öt kiállítást, hétvégén pedig a férjével kertészkedik.

francia-no-plumet-renata-belso.jpg

Megjelent cikkünk Plumet Renátával: Milyen a francia nő?

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

BERECZ TÓTH ILDIKÓ (Madar) Menedzser

Többek között neki köszönhető, hogy Madaron elindult a hagyományok újrakeretezése. A madari ovisok ismét ismerkednek a népdalaikkal, feléledt a Csemadok, s megint divat „kúcsos” kalácsot sütni... Ildikó sokáig Bécsben élt, ahova nemzetközi közgazdaságtanból szerzett diplomájával ment ki. Nemrégiben aztán hazatért a férjével és féléves ikerfiaikkal, hogy gyökereket és szárnyakat adjanak nekik. A faluban azonban kevés volt a kulturális program, így Ildikó elfogadta a polgármester úr unszolását, hogy: nosza, ébressze fel Madart!

2023-legdivatosabb-noi-beercz.jpg

Megjelent cikkünk Berecz Tóth Ildikóval: Madaron ápolják a hagyományokat

juniusi_cikkajanlo_elvalaszto_0.jpg

VARGA BIANKA (Nagykeszi) Referens

Modellünk az egészséges konyha és a friss zöld ételek, valamint a jó kávé szerelmese: párjával, akinek vegán bisztrója van Komáromban, szívesen kóstolgatnak. Bianka két éve fejezte be a közgázt, imádja a munkáját, de szíve a gasztronómiáért lobog. Otthon is szívesen tevékenykedik a konyhában – mi nemrégiben barackfőzés közben kaptuk lencsevégre. Hiszi, hogy a főzésnél az alfa és az omega a jó alapanyag, ezért szívesen forgolódik a kertben is. Emellett imád túrázni, olvasni, pékségeket látogatni...

zoldseg-orome-kezdo.jpg

Megjelent cikkünk Varga Biankával: A zöldség öröme

minden_reggel_ujno.sk_0.png

–nagyvendégi–
Kapcsolódó írásunk 
Cookies