2023.szep.6.
Tanuljunk meg enni
Hosszú idő után találkoztam a szomszédommal. – Volt pocak, nincs pocak. Mačingová! – kiáltotta felém diadalmasan. Először nem értettem, de elmagyarázta. Antónia Mačingová, a volt tévébemondó könyve segítette abban, hogy megszabaduljon a nagy pocakjától.
Tanuljunk meg enni
2023.szep.5.
Divatos diéták
A különböző diéták között kiigazodni nem könnyű. Mert van divat a diétában is! Egy életen át egyetlen diétát tartani ugyanis lehetetlen. Emellett mindig szeretünk kipróbálni valami újat.
Divatos diéták
2023.máj.9.
Felejtsük el a kalóriaszámlálást!
Amikor a fogyás kerül szóba, szinte minden alkalommal elhangzik az unásig ismételt szabály: mozogj többet, egyél kevesebbet – azaz számold a kalóriákat! Szabó Adrienn klinikai dietetikus ezúttal azokat a mítoszokat cáfolta meg, amelyek gyakran felmerülnek a táplálkozás kapcsán.
Felejtsük el a kalóriaszámlálást!
2023.jan.13.
Salátakavalkád
Amikor gyomra belefárad a nehéz téli ételekbe, a szalonnákba, hurkákba, kolbászokba, válasszon az itt felsorolt vitamindús, kellemes és könnyű saláták közül.
Salátakavalkád
2020.már.22.
A nagy fogyás
Dusza Máté története dióhéjban: mínusz 100 kiló. Nem csoda, hogy arra kértük, mesélje el az életét. Ha egy ember leadja testének a felét, azzal nem hasad le a lelkéből is valamennyi?
A nagy fogyás
Cookies