2023.jún.3.
Újra formában
„Most már igazán elkezdek tornázni.” „Mától kezdve egészségesen fogok táplálkozni.” Kinek a száját nem hagyták el még ilyen mondatok? Nézzük meg, hogyan lehet kitartani. A kulcsszó az ÖRÖM.
Újra formában
2023.máj.9.
Felejtsük el a kalóriaszámlálást!
Amikor a fogyás kerül szóba, szinte minden alkalommal elhangzik az unásig ismételt szabály: mozogj többet, egyél kevesebbet – azaz számold a kalóriákat! Szabó Adrienn klinikai dietetikus ezúttal azokat a mítoszokat cáfolta meg, amelyek gyakran felmerülnek a táplálkozás kapcsán.
Felejtsük el a kalóriaszámlálást!
2022.máj.18.
Életmódváltás egy életre?
Egy szívből jövő vallomást olvashatunk. Mikor Krisztinát megismertük, éterien karcsú volt. Egyszer aztán kibökte, hogy ő igazából nem egy sovány lány! Mindig gömbölyű volt, pár éve aztán lefogyott. Akkor vettük észre, hogy a közös ebédeken az étel felét a tányéron hagyja.
Életmódváltás egy életre?
2020.okt.4.
Mosollyal a mérlegen
Mi lett volna, ha kedvezőbb genetikával születek, s világéletemben megehettem volna bármit, büntetlenül? Ha soha, egyetlen osztálytársam sem piszkált volna a súlyom miatt? Vajon akkor is ennyire központi szerepet játszana életemben a súlykérdés? Nem tudom, egy dolog viszont biztos: életem legjobb döntése volt, amikor úgy határoztam, szembenézek a démonommal. Magam miatt kezdtem bele!
Mosollyal a mérlegen
Cookies