A divatból sosem elég: ne hagyjuk magunkat áldozatul esni a karanténnak, a bezártságnak és a macinaciknak!

Lássuk mik voltak az elmúlt idők legszebb divatszettjei!

klaudia-kezdo.jpg

MILYEN A STÍLUSOD?

Gaál Máté Levente (Nagymegyer) a Budapesti Metropolitan Egyetem másodéves hallgatója kézműves tárgykultúra szakon. Magyarán divattervezést tanul. Ismerjük meg Leventét és az ő fiatalos gondolatait a divatról. Leventének már a megjelenése is választékos: amit magán visel, az mind egyszerű, de nagyszerű darab.

gaal-levente_0.jpg

A mai idők arra figyelmeztetnek, hogy az impulzusvásárlás kora lecsengőben van. Ám nem csupán egy Zarában lehet meggondolás nélkül vásárolni, az „online shopping” ugyanúgy a kárhozatba visz. Húsz évvel ezelőtt egy Mango-ruhának még értéke és minősége volt. Ma már örülhetünk, ha négy-öt mosást kibír egy fast fashion ruha.  

Riportalanyunk a kifutót is megjárta a római divathéten. Vajon divattervező-palántaként mit gondol a válságba jutott divatiparról, vajon elhiszi-e, hogy a jövő műfaja a turkáló? Levente külseje mindenesetre sokat elárul arról, hogy mi mellé teszi le a voksát.

Olvass tovább: Milyen a stílusod?

divatmozaik_elvalaszto.jpg

A NŐ 7 ARCA KARANTÉN IDEJÉN

Sokfélék vagyunk, több szerepkörben működünk életünk színpadán. Ez izgalmas életfeladat, hiszen a monotónia nem a sajátunk. 

szoknya_1.jpg

A tengerészkék harangszoknya sokfunkciós darab. Esetünkben a fehér inggel alkot klasszikus párost. Utóbbit a fiúktól is elcsenhetjük.

Képgalériánk ezt a csodálatos sokszínűséget mutatja be egymástól merőben eltérő ruhakreációkkal.

Olvass tovább: A nő 7 arca karantén idején

divatmozaik_elvalaszto.jpg

GIDÁCSKÁK

Kacsintgatunk a hűvös divat irányába? Szeretnénk egyedin és szexin kinézni? A legjobb alkalom, hogy bevessük ruhatárunk legattraktívabb adu ászát, a műbőrből vagy latexből készült ruhákat és nadrágokat.

gidain_0.jpg

Kecses vadként tipeghetünk a város forgatagában, persze tudván, a préda igazából nem mi leszünk! Divat-összeállításunk Bambira sminkelt modell lányai látványban egy feltörekvő, ifjú dunaszerdahelyi tervező, Otil Petra keze munkáit viselik. 21. századian fiatalos, vagányan szexi, kontrasztjaival dekoráló, szemrevaló kis kollekciót állított ki. (Őzgidáinkat pedig egy Duna menti napocskás tisztáson kaptuk lencsevégre.)

Olvass tovább: Gidácskák

divatmozaik_elvalaszto.jpg

IRODASZETTEK

Irodakisasszonynak lenni 100 éve még igencsak ritka és elegáns szerepkörnek számított. Sok hölgyike áhítozott az önálló jövedelmet biztosító munkakör iránt abban az időben, amikor a nők még javában a férfiaktól függtek.

irodaszin.jpg

Ma az irodista a nőcis karakterek markáns vonalát viszi, ám ma már jóval több, mint kávét főző, leveleket gyorsíró naiva. Esze van és felelőssége. Korunk irodakisasszonyai szakterületükön magasan képzett, több nyelven tudó, az informatikában jártas szakemberek. Öltözetükkel is igazodnak az ezerféle céges arculat kívánalmaihoz, legyen az konzervatívabb vagy bohém.

Olvass tovább: Irodaszettek

divatmozaik_elvalaszto.jpg

ROMÁNC A VADASPARKBAN

Új időszámítás van, mely mindent átír. Nagy úr a járvány, de a szerelem legalább akkora! Romantikára minden léleknek szüksége van! Akkor hát? Irány a zöld, vagyis annak már csupasz mása, oda még szabad az út! Hang pedig volt bőven, mert vadul nyargalászott a szél, és egész idő alatt röfögő hangot hallottunk a sűrűből.

magasles_1_0.jpg

És nem a vaddisznó volt az, hanem barcogott a dám: épp gímszarvasbőgés után voltunk. Ilyenkor a dámbikák barcogó teknőket kaparnak, s ott keresik fel őket a tehenek. Szóval körülöttünk önkéntelen is minden a nagy találkozásról szólt. A vadaspark varázslatos hátteret biztosított novemberi magazinunk divatanyagához: gyönyörű őzek és szarvasok bukkantak fel a láthatáron.

Olvass tovább: Románc a vadasparkban

divatmozaik_elvalaszto.jpg

#ÖLTÖZZKIAZÚJNŐVEL

Íme, egy szuper kihívás, hogy színesebben teljen a karantén! Keresd elő legkedvesebb előkelő szettedet, sminkelj, és a parfümről se feledkezz meg. Majd készíts egy szelfit, és töltsd fel a közösségi oldaladra #öltözzkiazújnővel hastaggel. A legjobb képeket az Új Nő Facebook- és Instagram-oldalán is bemutatjuk.

oltozz-ki-kezdo_0.jpg

A feladat egyszerű: add meg a módját a délutáni sorozatozásnak és az esti online színháznak. Vagy tiszteld meg a pohár borodat azzal, hogy MA KIÖLTÖZÖL!

Olvass tovább: #öltözzkiazújnővel