2023.nov.14.
Szexképekből karrier
„Könnyen jött pénz: ha őszinte akarok lenni, ennyit láttam az OnlyFansben!” – meséli a Csallóközben élő Peti (27), aki alkalmilag fitneszedző, emellett modellkedik.
Szexképekből karrier
2022.jan.9.
Nevetéssel gyógyítani
Két fiatal lányt mutatunk be. Ami összeköti őket, hogy felülírják anyáik mintáit. Nem család, konyha, gyerekek körül forog az életük, hanem magukkal és a világgal is szeretnének kezdeni valamit.
Nevetéssel gyógyítani
2021.feb.9.
Levéltitok
Egy kapcsolatban mindig kényes kérdés, hogy ki keres többet – a férj, vagy a feleség. De mi a megoldás arra, ha szóba kerül a gyermekvállalás és az egyik fizetés bizony hiányzik a családi kasszából?
Levéltitok
2020.nov.24.
Okos nők
Azt mondják, a nő nem lehet elég szép, ha okos, ha pedig szép, soha nem lehet elég okos. Valamit mindig számonkérnek rajtunk – avagy mi magunkon. Íme, négy elhivatott nő, aki a tudományban és a kutatásban találta meg énjét, hangját, örömét.
Okos nők
2016.júl.11.
Öt csillagos hölgy
Farkas Ágota a nyékvárkonyi ötcsillagos Amade Château igazgatónője. Nem szokványos, hogy egy hotelt – pláne ötcsillagos kategóriában – nő igazgasson. Ági azonban felvette a kesztyűt, s pár év alatt elhivatottsága meghozta a gyümölcsét.
Öt csillagos hölgy
2015.okt.21.
Ritkán van offline
Csóka Dóra mindennapjai a hírek forgatagában telnek. A Nézőpont Intézet külső munkatársa, nemzetközi sajtófigyeléssel foglalkozik – emellett a Szabad Újság Külföld rovatának szerzője.
Ritkán van offline
Cookies