2023.máj.30.
Mert Svájcban a nők...
Hinnénk-e, hogy Svájcban csak 1971-től rendelkeznek a nők szavazati joggal, s az óvodából a gyerekek délben hazamennek, hogy az anyuka adjon nekik ebédet? A mai svájci feministáknak is van miért harcolniuk. Munkatársunk, Jády Mónika Svájcban él, s összeállításában a svájci feminizmust vette górcső alá.
Mert Svájcban a nők...
2023.máj.3.
Svájci kutyamánia
Melyek a legnépszerűbb kutyafajták Svájcban? Hogyan, honnan, milyen áron szerezhetők be? Igaz, hogy a kutyafajták keresztezésével „elszabadult Frankenstein”? Jády Mónika Zürichben élő munkatársunk írásából ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk.
Svájci kutyamánia
2020.máj.12.
Svájci levelek V.
Jády Mónika sokáig munkatársunk volt itt, az Új Nőben. Majd a szerelem Svájcba repítette, ma egy gyönyörű kislány édesanyja. A koronaszörny arat Svájcban is: ötödik levelében a távoktatásról és a svájci iskolarendszerről mesél nekünk Mónika.
Svájci levelek V.
2020.ápr.19.
Svájci levelek IV.
Jády Mónika sokáig munkatársunk volt itt, az Új Nőben. Majd a szerelem Svájcba repítette, ma egy gyönyörű kislány édesanyja. Zürich mellett él. A koronaszörny arat Svájcban is, hogy telt náluk így a húsvét?
 Svájci levelek IV.
2020.már.25.
Svájci levelek II.
Jády Mónika sokáig a munkatársunk volt itt az Új Nőben. Majd a szerelem Svájcba repítette, ma egy gyönyörű kislány édesanyja. Milyen szigorítások várhatóak a világ egyik legfegyelmezettebb országában? Olvassuk második levelét.
Svájci levelek II.
Cookies