2023.okt.21.
Nő vagyok, valahogy ezt is túlélem
Reggeltől estig anya vagyok. Délutántól estig feleség. Estétől reggelig – ha szerencsém van – szerető. Kifelé azt sugárzom, hogy boldog az életem. Legbelül azonban egyre gyakrabban mardos a kétség: ki vagyok én? Maradt még belőlem valami a szerepeimen túl?
Nő vagyok, valahogy ezt is túlélem
2023.máj.30.
Mert Svájcban a nők...
Hinnénk-e, hogy Svájcban csak 1971-től rendelkeznek a nők szavazati joggal, s az óvodából a gyerekek délben hazamennek, hogy az anyuka adjon nekik ebédet? A mai svájci feministáknak is van miért harcolniuk. Munkatársunk, Jády Mónika Svájcban él, s összeállításában a svájci feminizmust vette górcső alá.
Mert Svájcban a nők...
2023.ápr.10.
A született feleségek
A kertvárosi háziasszony a mindenkori amerikai nő esszenciája; senki nem vitatkozott azon, hogy alsóbbrendűek-e a férfiakhoz képest, egyszerűen mások voltak. Mindezek a szerepek már tökéletesen átalakultak – ismerjünk meg különböző női nézpontokat!
A született feleségek
2023.már.20.
Anyaság Bott Lilla szemével
Bott Lillát hallgatva azon gondolkodtam, milyen jól van az kitalálva, hogy mi, anyák nem vagyunk egyformák. Drága anyatársaim, tessék felemelni a tekinteteket, mert az izgalmas rész most jön! Éppen úgy, mint Lilla életében.
Anyaság Bott Lilla szemével
Cookies